Home

SHkruar nga GJevdet Muriqi

KALENDARI I ANDRRAVE


ABORTIN-rrezike I vogel shpifje

-ACAR TE FTOFT-shpresate I ke te kota.

ADRESA ME PA SHKRUA LEXUA-ke me pase musafie 

-ADVOKAT-malle trathti me te holla idhnime dame.  AERODRUM LIMAN SKELE-udhtime I shkurter.

-AEROPLANI ME UDHTUA-rreziku ka me ta pagua-ME PA

-nderrim I te mirave-ME KERCYE NGA AJ-ruaju nga fatkeqsite.

-AKRABAT ME QEN-do te lirohesh nga brengate ose nga nje probleme-ME PA-fitime perparime.

-AKTE SHKRES ME PA-udhtime-ME SHFLETUA-perparim ne pune sherbime

-AKULL ME SHKRUA NE PER TE-eke punen e pa sigurte dhe te rrezikshme-ME U RREZUA NE AKULL-gjith kujte po I besone-ME RRESHQIT NEPER AKULL ME PA- paknaqsi ne pune.

-AKULLORE-ruaju nga te njohurite e pa sinqerte sigurte.

-ALFABET ME PA SHKRUA LEXUA-te prete nje pune e madhe dhe e veshtire.

-ALKOOL ME PI VETUM-ka me te trathtua shoku miku-ME SHOQERI-po te prete nje gezime.

-ALTAR TRUEZ ATY KU KRYHEN SHERBIMET FETARE KU THUHET MESHA-te martuemve fitim perparim-TE PA MARTUEMVE-martes fejes.

-ALARM KUSHTRIM-prane teje jan dite ngjyr trandafili.

-AFERDITA HYLLI I MENGJESIT-shpresat kan me tu plotsua.

-AMBELTORE-ke me u merzite.  

-AMBELSIR ME HANGER-perkedhelje mashtrim-ME PI DIQKA AMBEL-prite dite dashurie.

-AMERIKANIN-realizim deshire sukses.

-ME ADHURUA-dashuri e re.

-ANTENA NE PULLAZ-nderrime te kendshme.

-ANGLEZIN-po te mashtron miku shqetsim.

-ANIJE PER SHITJE-ke me mbyll miqsin e vlefshme me te njoftuemin.

-ANIJE VAPORR ME PA-ruaju nga shpifjet dashuri e pa sinqert paknaqsi e shkurt –ME IDHTUA-lajme te mira fat gezim-ME U FUNDOS OSE ME U DJEG- humbje lajme te keqia pikllim-E MADHE-fat I pa pritur-E VOGEL-sherbim I pervuajtun-ME SKELE-vdekje ne familje-NE DET TE HAPUR-ke me perjetua paknaqsi idhnim-ME FUQI-rreziku po zvarritet nga shtepija e jote e domtueme e pervjelun e perdredhun-ME KAN E QITUN-do te vi fundi I brengave tua.

-ANKAND SHITJE PUBLIKE-keq per borgjli-shenj e mir per ata qe nuk kan borgj.

-ANMIK ME PA-deshira pot e plotsohet-ME TAKUA-veshtersi dhe brenga te pa pritura-ME I MUND-gjdo gja ashte mir kur mbaron mire  

-ANIJE AJRORE AEROPLAN SATELIT-plotsim deshirash-ANIJE E VOGEL E KOHEVE TE LASHTA-sekret pote pret nje pa knaqsi

-ARABI-ke me marr lajme te volitshme te mira.

-ARHIV-do te kesh humbje ne pasuri.

-ARKATAR ME QEN-miqt do te shfrytezojn miqsin tuaj-ME PA-trathti e vogel. 

-ARGETIM ME ASISTUA-rast vdekje ne rrethin. 

-ARE DUKAT ME GJET-pikllim trashegim I pa fate-ME GROPUA-fatin lumturin kot po I prêt-ME NUMRUA ME DHAN-ke me humb persanin e dashur-ME HUMBE-po te mashtron dikush nga rrethi.    

-ARK KAC PLOT PARE-pasuni-E ZBRAZET-paknaqsi detyrim borgj ke mbet leht besues-ME I MARR PARAT NGA KACA-deshprim I idht zhgenjim I ashper.

-ARUSHA ME PA-fitim ne loj-ME VRA-anmiku ka me psua ndonje te keqe ka me vujt-ME TE SULMUA-po ta pergadisin kurthin-TU URLUA TUE BERTIT-jera ne duart e pa meshirshme-ME PLAGOS OSE ME COPTUA DIKEND-vdekje ne familje.

AROM ER E KENDSHEME ME NDIJE AROM TE DOBET-fate-AROM E MADHE –ke me ardh deri te nje situate e pa deshirueshme.

-ARE E PUNUEME E LAVRUEME-sukses ne shtepi-E PA PUNUEME-je amvise zot shtepie I dobet-ME PUNUA AREN-fitim I sigurt-EPLLEJSHME-jet e rehatshme-E PA PLLESHME-semundje ne rrethin-ME LEVRUA PUNUA-shenj e mir per qka ta marrish.

ARM-grindje frige fatkeqsi veshtersi.

-ARK SANDUK PLOT-dikush ka me ta besua msheftesin-E ZBRAZET-grindje brenge-ME MBAJT-veshtersi e kalushme.

-ARK TRIUMFI-sukses pun eke me pas nderime.

-ARGJENT-rrewzik pa knaqsi.

-ARSIMTAR ME PA-ke me vujt per shak mendje lehtesis-ME BISEDUA ME TE-rrethanat pot e normalizohen.

-I ARMATOSUN ME QEN-grindje me femra.

-ARR ME HANGER -mosmarrveshje te kalushme inat grindje-ME PA-gezim I pa pritur-ME THYE ARRA-dikush ka me te mashrua-LEVORE-mashtrim me pamje.

-DRU ARRE-pas qasteve te veshtira vin ditet me fat fat ne loj.

-AVANTUR ME PAS-pun me rrezikndodhi pot e kanoset njefar rreziku.

-APETIT ME PAS-dikush ka me te perqesh.

-AHU NE MAL-ngatrres ne martes

-ARTISTEN ME PA-piklim poshtnim humbje.

AHER BURG I KUAJVE-shpejt do te perfundojn merzit ke me u lirua nga brengat.

-AHER SHTALL KUAJSH-fitim ne loje.

-AVANTUR DASHURIJE ME PAS ME PERSAN TE NJOHUR-po te prêt dashuri ne zhganderr e hapte-ME TE PA NJOHUREN,-ke me pas lidhje intime me nje persan te keq-ME TE VIRGJEN TE PA FAJSHEM-mjerim skamje fatkeqsi.

-ATENTAT ME PA OSE ME VEPRUA-ke me qen I marrun neper goje  PARA MIQVE I PERFOLUN KEQ.

-ATLETIST NJERI I FORT FIZIKISHT  -ka me ta pagua barra.

-AUTOBUS –pa perpjekje te medha mos prit shperblim.

-AUTOMOBIL ME UDHTUA-perparim sukses-ME PA-ke me ndegjua lajme te rendsishme.

 

                                  B

 BARNATORE a knaqsi pune.

-BALT LLOQ ME PAenc smundje turp shpifje frigsim-ME RA NE TE-ke me u brengos per ardhmerin tende dame.

-BASHKESHORTI JA ME PA-ME PERKEDHEL OSE ME PUTH

-BAMBUS MIZ E MADHE ne veper.

-BANKET DASEM ME QEN NE GOSTIalueshme udhtim.

-BAGEL MUTE ME PA-njerzit e lig presin ramjen shkatrrimin tend dikujt shenj e mire-ME RA NE MUTtim  

-BANKA-fitim shendete I madh fate.

-BAGEL KALI-shendet fitim I te hollave.

-BAR MJEKIMI VET ME MARR-ruaju nga pijanecat fatkeqsi-TE TJERVE ME JU DHAN-fat mirqenje pune.

-BANKA KU NDERROHEN TE  HOLLAT-mos sukses.

-BAST LOJ ME KUSHT-dam mos u lesho ne rrezike-ME I VU DIKUJTE BAST-ka me te idhnua kundershtari.

-BABAI ME BISEDUA ME BABAN-fat argetim-BABAN E VDEKUR-perparim jet e gjat-VDEKJEN E BABAIT ME PA-fatkeqsi ngatrres turpe.

-BATIC-sukses ne pun ndryshim me dobi.

-BARI DERRASH ME PA-ke me pas partner te sinqert dashurie-ME QEN BARI DERRASH-fitim I madh ne sherbim.

-BANES SHTEPI KASOLL ME PAS-mos sukses pune e lageshte semundje-E ERRET –grindje mos marrveshje ne martes.

-BAGETI GJE E GJALL TE LIGSHTA-fatkeqsi humbje-TE MAJME-po te presin perjetime te kendshme.

-BAR I GJELBERT-frig mjerim-TE TERUN TE THAT-ke me humb mikun shokun-I KOSITUN –ka me tu smu shoku miku-ME NDUK BARIN-smundje.

-BARK STOMAK I TRASH-fitim-I LIGSHTE-skamje mjerim-I SEMUR-brenge

-BANK SHKOLLORE-nuke I ke perfundua obligimet tua.

-BANKET DASEM ME QEN-gezim I madh.

-BANK KURSIMI-kan me te lyp pare hua.

-BAMIRSI VEPER E MIR-ME I BA MIR DIKUJT-ke me ba mir diqka ne fund edhe per te miren lumturin tende-TY ME TE BA MIR-ke me u takua me persanin qe ka me qen perkrahesmbrojtes ne jete.

-BARDH NGJYR E BARDH-gezim-ME ZBARDH-MELA DIQKA BARDH-shpejt do te vdes dikush nga familja grindje.

-BEDEM MURE KALAJ-ME PA-ke me marr dhurat-ME HYP PER PJET- BILIBVGGkujdes shtepijak.

-BENXIN ME BLE ME DERDH-per nje koh te shkurter gezim I madh.

-BERBER-humbje dam-ME TE RRUA-shpifje.

-BEQAR I PA MARTUM ME QEN-ke me mas idhnim-ME I PA-ke me durua damin.

-NATA E BEQARIT-DASMES-dasem ne rrethin.

 -BETEJ ME PA-ke mjaft anmiq te msheftrrezik veshtersi per te holla-ME MARR PJES NE BETEJ-grindje shqetsim-TE KURORZUEMVE OSE TE FEJUEMVE-veshtersi per te holla.

-BESATIMIN ME ZBULUA PERBETIMIN-do te jesh I faleminderuem ne pun –ME MARR PJES NE PERBETIM-pikllim humbje e shokut e shoqes.

-ME BA BE RREJSHEM-ke me perjetua fatkeqsi te madhe martes e se shpejti ndamje-SINQERISHT ME BA BE-po te del per para njefar gjykimi.

-BEFASI ME QEN I BEFASUEM-dam I vogel per shkak te grindjes-ME I BEFASUA TE TJERET-plotsim deshirash intime.

-BETEJ DETARE-po te prêt rrug e gjate.

-BIBLA LIBER I SHENJTE ME LEXUA –argetim gezim ne shtepi-ME PA-rast vdekje idhnim.

-BILJARDO ME LUJT-po te prêt faji ne pune-ME I PA TE TJERET DUKE LUAJT-humbje ne loj.

-BIM BARNA ME MBLEDH-frig smundje dert gajle merak kasavet.

-BISER MARGARITAR ME PA-lajme te gezueshme-ME MARR DHURAT-do te jesh I mashtruar.

-BIQIKLET ME UDHTUA ME VOZITE-shpejt do te arrish te fytyra e deshirueshme fitim I vogel sukses-ME PA –fatin e ke te ndryshem.

-BINEQT ME I PA TE MARTUEMIT-fat –TE PA MARTUEMIT-brenga grindje.

-BINEQT ME I BA-te kerrcenohet nje befasi befasi.

-BERLLOG VEND PLEHU ME PA-trashegim fat ne loj-ME HEC NEPER TE-ke me perjetua nje far paknaqsie.

-BRISKU I RROJES-varfni bring-ME U RRUA-humbje varfni mjerim-BILET UDHTIMI-udhtim I shkurter.

-BIZELE GRASHAK ME MBLEDH-ke me qtua pasurin-ME HANGER-I pa fajshem je denua-ME MBJELL-perparim ekonomik shtepijake.

-BINAR HEKURUDH-takim I pa pritur rrug e gjat visit e kendshme ruaju nga gjelozija-HEKURUDHOR-ardhmeri e lumtur.

-BISHA TE BARDHA TE EGRA-ke me qen ne shoqeri te gezueshme.

-BISTEK ME PA-ke me u dashurua-ME PAS-fati eshte ne anen tende-ME I PA TE MEDHENJ-fatkeqsi-ME I MARUA ME I KREH-fat ne martes gezim- ME I PRE-ke me u pikllua.

-BIM KONOPI TE NDUKUN-ke me u qart me dike pote gjurmon rreziku-TE PANDUKUN-po te prêt suksesi.

 -BIM MJEKIMI-smundje e sinqert.

-BISED VARRI MBIVARRSHEM MBISHKRIM-ke me pershendet vuajtjen.

 -BIM QE KA SHIJE TE EMBEL ME TE ITHT PAK-ME LA GRI HANGER-grindje me persanin e dashur.

-BICIKLE RROT TY U SJELL-sukses ishpejt mirqenje-E SHTANGUEME-smundje grindje-E THYEME-trazim grindje e vogel.

-BLET ME PA-fitim vit bereqeti-ME VRA BLETEN-fatkeqsi humbje.

-ME BLE DIQKA-ke me pas hargjime te pa parashikueshme.

  BOKALL-lajm I mir dhurat.

-BOMBA ME PA-mos sukses I qellimeve te marruna-ME GJUAJT ME QITE-pun te sukseshme-ME QEN I PLAGOSUN NGA BOMBA-humbje-ME PLAS BOMBEN-ngjarje e pa pritur.

-BOMBARDIMIN ME PERJETUA-ka me te gjet rreziku. –

 -BONBONJERKA SHEQERKA ME PA-do te dashurohesh-ME JA DHURUA DIKUJT-do te fillosh njefar bamirsije-ME MARR DHURAT-dote deshprohesh-ME BLE-ke me u pikllua-ME HANGER-po vijn koh te keqija.

-BORGJLIUN ME TAKUA-po e mashtron mikun.

-BOSTAN SHALQI-banu ikujdes shem ne zgjedhje te shokut desahira te kota dashurije gjelozi.

-BOR ME PA-deshprim melankoli dam pengim-MERA-argetim gezim-FORT E FELL E TRASH-kujtime te pa kendshme-ME U SHKRI-po vjen koh ma e mir-STUHI E MADHE BORE-ka me te gje nje far paknaqsie.

-BOQE PISHE-martes e begatshme fejes epasur.

-BREG LUMI KODER-ME QENDRUA NE BREG-triumf ngadhnjim mbi kundershtarin fat-I PYELLZUEM-dikush te esht I pa bes-BREGU ME VILLA SHTEPIJA-pasuri.

-BREG FAT fat ne dashuri.

-BREKET ME I HUMB-dam ne pasuri pabesi.

-BREK TE FEMNAVE-keq pot e shkruhet-TE MASHKUJVE –lajme te keqija skandal-BREG TE PA LAME-smundje –TE SHKYEME-rrezik.

-BRESHEN ME PA-rreziku I kalueshem deshira nuk do te plotsohet smundje e lehte.

-BRETKOCA ME NDEGJUA BRITMEN-NE MOQAL-lajme te mira-BRETKOCA TE VOGLA –fat –TE MEDHA-vuajtje pikllim.

-BREDHISHT QARRISHT DRU NE  PYLL-suksese te medha pune.

-BRINAT E DRERIT –fatin e ke te shkurt.

-BREG DETI LUMI-ke dike qe kishte deshirua me te mbrojt dal zot te gjitha rreziqet jane mbrapa teje.

-BRESHK-dashurija nuk pot e kthehet ne te njejten mas

-BRI GJAHU-gezim I shkurt lajme risi.

-BREG DETI-ke me u permallua per vendet e largata.

-BREDHI I VITIT TE RI-gezim I madhe.

-BRISK THIK ME PA-ke me qen I terhequn ne grindje-ME PERDOR-shkelje kurore trazim grindje e vogel dashurije.

-BRUM –ke me has ne pengesa fatkeqsi dashurije.

-BRUSH QETK ME PA-grindje ne shtepi.

-BRUSH PER DHEMBE-ke me pas dam per shkak te qrregullimeve.

-BRINAT –zhgenjim trathti ne dashuri.

-BUALLIN ME PA-fitim I madhe.

-BUNAR PUS ME PA-pas rrezikut prit momente te mira ke me marr njohjen zyrtare bublike-ME NXJERR UJE-shendet dhe gezim-ME KERCYE NE BUNAR –fate-JETE E VESHTIR-I THELL-fat –ICEKET-I SHTJERRUN-skamje-ME RMIH –dam varfri.

-BUND QYRK-ke me fitua pasuni te madhe.

BUSULLA KOMPASI-fatin kompir planeti ne zhdukje.

-BUTER ME BLE-hargjo ma pak nese nuk don te shkatrrohesh.

-BUBULLIM RRUFE-takim I gezueshem I pritur.

-BURRIN E TRASH ME PA-ke meu demelos-GRUAN E TRASH-kojshit pot e marrin neper goj-FEMIUN E TRASH-ke me pas shum femije-

-I TRASH ME QEN –ki kujdes ne shendetin tend-

-BURGUN ME PA-smundje mjerim skamje-ME QEN I BURGOSUR-humbje paknaqsin e ke te themrat-ME QEN I LIRUEM NGA BURGU-ke me shpetua nga mjerimi varfnija.

-BURIM UJI I KTHJELLET-gezim imadh fate-I TURBULLT-deshtim shpresash skanje smundje-ME PI  PREJ BURIMIT-shfrytzoj shancat tua zvoglim deshirashpor shendet I mir-KRUA I SHTJERRUN-humbje rrezik lufte.

-BUBRREC ME PA-breng veshtersi humbje-ME I SHKEL ME I VRA ME I MBYT-tregon njefar perparimi fitim nderi fitim.

-BURRI I NANES-ke me ran e borgj.

-BURG ME QEN NE TE-ndeerime dhe festime-ME DAL NGA BURGU-po e rren vetveten-

-BURI TRUMBET-ngatrresa dhe hidhrimepikllim dashurije.

-BUZ TE ZBEHTA-idhnim ne dashuri-TE SKUQURA-se shpejti ke me u dashte-TERHEQESE-ka me tu plotsua deshira e madhe e kah motshme.

-ME BURGOS DIKEND-shkelje kunore net e shfaqun dukje.

-BUKE ME GATUA-po te presin brenga te medha-ME HANGER –pasunim miq te mire-ME PJEK-fat dhe knaqsi ne familje-ME PA –pa arsye mos u beso shokve armiqve.

-BULER BOJLER BUYCAK-E ZBRAZET-lajme te keqija humbje-PLOT –fitim I madh.

BUCAK I ZBRAZET-heq dor nga rruga braktise udhtimin-PLOT –argetim –-ME PI-harroj brengat harres e hidherimeve-

-BUK KOLLOMOQI-shendet fate.

-BYBER SPEC-kujdesija kemngulja suksese fat ne dashuri.

-BYLBYL-shtim ne familje kujdes ne ndershmeri.

-BYLYZYK ME PA-per se tepermi je modeste I per vuajtun hargjime te pa nevojshme-ME BAJT-ke me marr dhurat visit miqsore e kendshme-TE ART-se shpejti gezim-

BOMB ATOMIKE-befasi shum e pa kendshme.-

-BAGREM I PA LULEZUEM-vuajtje pikllim-ME LULZIM-shpresa ne suksese.

-BAKER ME PA-ME FORKUA-banu ma I thjesht

-BOLLA –zbavitje vallzim ke me qen I thirrun ne dasem ose fejes-ME LUAJT ME BOLLA-ruaju pa knaqsit idhnim-dikuj po I pershtatesh.

-BALERIN KERCIMTARE-shpenzime te pa nevojshme.

-BALETIN ME PA-pop te shfaqet nje zhgenjim dinakri ke me qen I shqetsuem.

-BALLKON ME PA-dashurija ka me te qen e kethyeshme-ME QEN NE BALLKON-poziten e ke te pa sigurte.

-BALENA NE AJR E-fitimi ka me tu hjek prej dore.                                           -BANANE –gezim lajme I gezueshem.

-BANDIT GRABITS-ghendesh ne nje rrezik-ME QEN I SULMUEM NGA BANDITET-diqka Frigohesh.

-BANKEN ME VIZITUA-merzi bring ne pun.

-BARAK KASOLL-ME PA-parashikim nefukarallek dhe pa siguri-ME QENDRUA NE TE-po te prêt jet e qet dhe pa halle.

-BARUT ME PA-mos I beso gjdo kujt-ME NDEZ-fatkeqsi –ME PA BARUTIN-gjygje.

-BARQE KOPSHTE PEMISHTE-ME LULE-shtim I pasuris martes fejes fitim te hollash-ME PERIME BAR ZARZAVATE-nga mundimi I vogel fitim I madh-ME SHETIT NEPER KOPSHT-mos e tepro ne gazmend-ME PUNUA NE KOPSHT-gezim fat familjar-I BRAKTISUN I LANUN PAS DORE-I PA RREGULLUAR-je I rrethuar me keshilltar te keqi-I GHELBRET-shpres.

                                                                                               

                                                      Q

-QIZME ME PA-mos ezgjidh punen skamje-QIZMET ME I MBATH-sukse ne pun dashuri-ME I ZBATH –rast vdekje ne rrethin-TE REJA-gezim fat-QIZME TE VJETRA-mjerim humbje-TE ZHYTURA-dikush me veshtersi ka me te shpif.-

QARK KURTH PER SHTAZ-ke me u gezua.

-QADER –mirsin tatete tjeret kan me perdor per te keq.

-QAFORE VARG RRUZASH-E ARIT-breng E ARGJEND-grindje –E MARGARITART-GUR I QMUESHEM-grindje mos marrveshje ne martes-ME FITUA ME MARR-dashuri e re-E KEPUTUN-pikllim-ME HUMB QAFOREN-fat I pa pritur.

-QANT STRAJC PLOT-mos u ba mendje madhe –E ZBRAZET-mendo pak edhe per neser-E RE-ke me marr lajme te deshirueshme.

-QADER JEVGESH-ruaju nga vjedhja.

-QAGJE BLOZ-shenjE e mir per te gjith.

- QAI ME PI-ke me qen ne shoqeri simtapike.

-QARAPE ME BA-nga puna jot eke me pas dobi-ME BLE-veshtersi shtepijake dhe brenga-ME MBATH-ME ZBATHE-pa knaqsi te kalueshme.

-QARSHAF NE PAL-smundje ne shtepi.

QAQKALIC DHAMBEVE-spo ta kujtojn mi rte ghith.

-QADER SHATORR-ndodhi tronditese mallengjyese ose nder4rim banimi.

-ME KJAJTE VETE-argetim gezim fate gazmend hare-ME PA DIKE TJETER-ke me ofendua shokun-FEMIJA ME QAJT-ke me qen ne shoqeri te hareshme.

-ME QARMATOS DIKE-po te gjurmon rreziku.

-QELSI –pajtim me kundershtarin do ta zbulosh njefar msheftesije pot e presin pengesa.

-QERDHE DALLENDYSHES-fitim.QERDHE ZOGJESH-E ZBRAZET-pushim munges e gjat jashte atdheut pa knaqsi ne pune-ME VEZ –martes e lumturme shum femi.

-QERDHE ME ZOGJE-fitim –ME IHJEK NGA DRUNJT-kunorzime trashegime-ME I MARR VET NGA QERDHJA-ke me jab a dikujt pa drejtesit.

-QELB PLE ME PA NE VEHTE-fitim sukses-NE DIKE TJETER-semundje paknaqsi idhnim.

-QELESI KJUQI-ME GJET –fitim pasuni-ME HUMB –grindje e vogel-ME PA-ke me marr amvisen e mire fat ne dashuri-QELESIN E MADH ME PAS-ke me vuajt me psua njefar perdhunimi-TUB QELSASH –fitim.

-QERRE E VOGEL ME NJE RROTE-PLOT –po te prêt pun e veshtir me pengesa-E ZBRAZET-ke me largua rrezikun-ME SHTY-skemje.

-QERRE ME KUAJE-TE NGJITUN-pasunim-PA KUAJE-braktisi qellimet tua-ME RA NGA QERRJA-ke me perjetua njefar paknaqesie.

-QENE GJUETIJE-shpifje pun te keqija.

-QERRE E TE VDEKURVE-ME PA-fat ipa pritur-ME SHKUA PAS TIJE-mjerim humbje shkatrrim.

-ME U QESH-idhnim brenga pikllim veshtersi.

-QENI ME QEN I SULMUM OSE I KAFSHUM-grindje per te holla rreziksmundje –ME PA OSE ME LUJT ME QENIN-ke me gjet mbrojtes te fuqishem te forte lajme te mira-ME PLAGOS OSE ME VRA QENIN-kundershtaret tu kan me psua humbje dikujt fatkeqsi-QENIN E TURBUM-ME PA-miku te ka mbetur armik vdekje ne familje-ME LEH OSE ME URLUA-idhnim smundje lajme te keqija-

QERRE ME UDHTUA OSE ME PA-smundje.

-QERSHIJA ME MBLEDHE-argetim avantur dashurije-ME HANGER –shendet-TRUNGU I QERSHIS ME LULE-gezim –ME BLE-gezim I pa dobishe I dobte-TRUNGU I QERSHIS –nartes fejes.

-QEBE BATO NI PLAF-smundje borgj turp.

-QELAN TULLAC ME QEN-per shok te jetes shum te embel ken e u plak para kohe dam.

-QELANAT ME I PA-sukses ne pun.

-QELI –shmngu nga vetmija.-QERAMIDH TJEGULL KREJT-shendet fitim-TE THYEME-lot smundje.

-QEKIQ-dobet po vlersohet puna e joteskllavim shtypje robrim.

-I QETHUN ME QEN –smundje grindje me shefin kujdestarin.

-ME U QELAV-po te gjurmon rreziku.

-ME QEP DIQKA –dikush ka me te gezua.

-ME QETH DIKE –fitim ne pun.

-ME U QETH-smundje ne shtepi bring-

-ME QFAQ DASHURI-fat qaste te gezueshme.

-QIELLI I KTHJELLET-suksese ne pun suksese te kalueshme-I VRANET-fatkeqsi snundje pengesa rrezik-I SKUQUN-fitim I madh gezim-I KUQ-grindje ramje deshtim.

-QIRI TYU DJEGE-fat dashuri miqsi-QIRIN E NDALUN-varfni dam vuajtje-ME NDAL QIRIN-deshira ka me te mbete pa realizuar-ME BLE –pikllim.

-QYLYM –kunder teje po pergaditen  te gjith.

-QIMENTO-ke me u largua nga miku I forte-

QINGJE-ME PRE-mos u ban mendje madhe-ME PA-gezim I vogel-ME GJET KE ME U MARTUA ME NJE SHOKE—SHOQE te ndershme.

-QOBANIN ME PA-ME QEN-ruaju nga mashtrimi trathtija-ME PA FATE.

-QORR ME QEN-dikush ka me te rrejt fye humbjevdekje mjerim.

-QORRIN ME PA –fate ne loj.

-ME U QORRUA-ka me te gjet njenjefar pa knaqsije.

-ME U QORRUA VETE –vdekje ne familje.-

QOKOLLAT ME MARRE-prap se prap dike e ke besnikdite plot fate-ME DHURUA-shpenxime te kotandamje udhtim-ME HANGER-puthje te pa pritura.

-QUMSHTE –gezim I pa npritur fitim shendete

-CJAPI TUE KULLOTE-ke me u takua me kundershtarin-ME TE SULMUA –grindje me eprorin kujdestarin.

-CICERIMEN E ZOGJVE ME NDEGJUA-defrim fitim.

-CIGARE DUHANI PURA ME NDEZ-ke me marr posit t emir ne sherbim-ME PA-ke meu deshprua zhgenjime.

-CIRKUS-mashtrim rrezik marre.

-CUNG HARDHIJE HARDHI ME PA –deshprim fatkeqsi-ME NXJERR NGA TOKA-rast vdekje ne rrethin.

-QYRK TALLAGAN ME VESH-fitim sukses-ME GJVESH –ke me psua dam-SHUM I GJAN –dikush ka me luajt me ty-ME LA –raste vdekje.

-QYPE PLOT –ke me deshirua diqka me u perballua-I ZBRAZET –pote prêt ndodhi e pa kendeshme.

-QYQE –gezim fat shendet.

-QYMYR THENGJILL-me ndez-KE ME BA PUN TE MIRE-ME PA –SHPIFJE GRINDJE-TYU DJEG-ruaju nga prita-ME NXJERRE-mirqenje pas mundimit te madh.

-QYSKI –me sukses po shkon neper pengesa.

-QUDI ME PERJETUA OSE ME PA-skamje.

-QORTIM SHAMJE ME NDEGJUA DIKEND TUE SHA-ka me te gjet njefar dhimbje e kokesme perjetua turpe-VETE ME SHA DIKE-ke me u idhnua me gruan burrin ose me te dashurin

-QERDHE BUBRRECASH-se shpejti do te jesh I mbushun me brenga.

           

                                                  D                                                                                                                                                                  

-DARKA ME QEN I THIRRUN NE DARKE-puna nuuk ashte ma e ndershmja-ME DARKUA ME SHOQERI-fat ne pun fitim-ME I PA TE TJERET TUE DARKUA-ruaju nga defrimet epshore te jetes.

-DATEN ME LEXUA SHKRUA-OSE RREGULLUA-ndodhi e rendesishme.

-DASHNORIN ME ME ANDRRUA-martes me fate.

-ME DASHTE DIKE-po vijn ditet e lumtura.

-ME U DASHURUA-se shpejti ke me pas pak deshprim.

-TE DASHURIT ME I PA-ke me perjetua dashuri te pdalueshme.

-DANAT –shmangu nga shoqerija e merzitshme.

-DARDHA E PJEKUN-seshpejti dote jesh pa brenga-ME HANGER –gezim –TE KALBURA-fatkeqsi-TRUNGU ME LULE-defrim ne dashuri-ME MBLEDH-ME SHKUND-suksese net e gjitha fushat.

-DALLANDYSHE TUE FLUTURUA-ke me pas visit te kendsshme-ME PA FOLE NE SHTEPI-fat I befasishem I gezueshem-ME FOLE –ke me marr dhurat-TUE MBARUA FOLE-sukses pune dhe dashurie.

-LOJ DASHURIJE-fat I shpejt gezim.

-DESHIR E FLAKT DASHURIJE-marren ske me mujt me largua.

-NDODHI DASHURIJE ME PERSANIN E NJOHUR-po te prêt dashuri ne realitet-ME TE PA NJOHUREN-ke me pas lidhje intime me njeriun e keq.

-DASHURI ME SHFAQ-fat qaste te gezueshme.

-DASHNOR RE ME QEN-po te marrin neper goje-ME PAS-po luan loj te rrezikshme-ME U GRIND ME TE-te gjitha kan me u marr vesh-ME TAKUA-perseri ke me u dashurua fati pot e buzqesh-ME NDERRUA –ruaju nga premtimet e rrejshme-ME HUMBE –nga te mirat ka edhe ma mire-ME KALUA NATEN TE AJE AJO-deshira pot e plotsohet.

-DASHNORET ME I PA-dikush ka me te mashtrua.

-LETER DASHURIJE ME MARR-paknaqsi –ME DERGUA-intriga ngatrresa.

-DASHURI ME U PUTHE ME U DASHTE ME SHOKUN MIKUN-pajtim-ME TE VDEKURIN-vdekje-ME I PA TE TJERET TUE U PUTH-pikllim me persanim e dashur fat pas gostive te shqetsuara-ME GRUAN OSE BURRIN TENDE-grindje ne shtepi-ME GRUAN OSE ME BURRIN E HUAJ-shenj e mir per qka ta marrish.

-DASHIN ME PA-gruaja burri ka me te leshua kok fortsi-ME PRE-pikllim ne shtepi.

-DASEM ME QEN NE DASEMTE HUAJ-per ata qe jan te lir martes-PER ATA TE PA KURORZUAR-grindje ose ndamje-ME PA DASEM-grindje ne jet humbje gjelozi dikujt shenj e mir-ME KERCYE OSE ME KENDUA NE DASEM-dikujt I ke pik nga syt gezim argetim.

-UDHTIM I DASMES-fatin e ke per nje koh te shkurter.

-MARRVESHJE DASME-perpelitje trazim shtepijak smundje.

-DAJA D-defrim I pa pritur-NUSJA E DAJES-grindje ne familje.-DAMIN ME PSUA DURUA VUAJTE-sukses pune.

-DERR I EGER-ME PA-do te pajtohesh me armikun ngjarje e pa kendshme idhnim-ME VRA-po te prêt avantura.

-DEZERTAR USTAR QE IKE-ke me gjet nje marre per shkak teposhtersis ligshtis mendo ateher vendos.

-DERA E QELUN-ruaju nga hajnat mizoret-E MBYLLUR-pa disponim deshprim-E THYEME-do te vjedhin-DERA ME NDONJE TITULL MBISHKRIM-lumturi.

-DELFIN –ka me te vdek mbrojtesi.

-DETEKTIV-ruaju nga vjedhjet e vogla.

-DETYRIM BORGJ ME RA NE BORGjE-ke me jetua nga djerset e huaja-ME PAGUA BORGJIN-smundje pa knaqsi.

-ME DESHIRUA DIQKA-neper pengesa veshtersi po shkon nga suksesi.

-DESHIR E MADHE MALLE-ke me takua shok miq te  ri kan me te gjet brenga veshtersi 

-DEVJA ME NI GUNGE-jketen e ke pa gezim-ME DY GUNGA-qprjt dote kesh qaste te veshtira-ME HYP NE DEVE-e ke nje far ndryshimi per qef ne shtepi lajme te rendesishme.

-DER PORT E MBYLLUR-pak meshum versi ne aksijan nuk po I gezohen vizites tende-E HAPUN-jeta pot e hyn ne uje te lumtur-ME FORC ME HAPE-me forc ke me ardhe deri te suksesi.

-DESHMI-- RREJSHEM  ME DESHMUA-ke me perjetua marre.

-DEHJE ME U DEHE-ruaju most e mbetesh koprrac.

-DAJAK SHKOP ME PAS NE DORE-shenje e mire-ME PA-smundje grindje rren rrezike.

-DETE I QETE-jet pa trazime gezim-ME VAL TALLAZ-brenga humbje-I USHTUESHEM I HOVSHEM-shume mundime perpjekje ne pun dhe dashuri-ME UDHTUA NEPER DETE-shpresa ne dhurata shperblime.

-DETAR MARINAR ME QEN-ke me fitua merit te madhe-ME BISEDUA ME TE-po vijn koh te keqija-ME QEN DETAR MARINAR-avantur dashurije ne udhtim.

-DEKORAT ME PA-merita e jote ka me qen e pranueshme-ME MBAJT –nder posit-ME FITUA DEKORAT-miqt tu nuk jan shum bujare dor lire e ke

Dike te pa sinqerte.

-TE DENUEMIN ME PA-breng e madhe mashtrim-ME QEN I DENUEM-ke me psua dame.

-DERRGUC I GJALL-ke me psua smundje-I PJEKUN-mos beso net e gjitha ato qe tit hone.

-ME DESHMUA VERTETUA DIQKA-ke me tregua pa fajsin tende.

-DERRI ME DERRGUCA TE VEGJEL-fitim shendete-PA DERRGUCA-rren marre-DERRI I PREM-brenge.

-DESHIR ME DESHIRUA SHUME-ME PERMALLUA DIKE-ndamje deshira pot e plotsohete.

-ME DENUA DIKE-ndergjejen e ke te shqetsuar.

-I DEHUN ME QEN PIJANEC-pasurija pot e shtohet shendete.

-DIJAMANT ME GJETE-lajm I gezueshem-ME HUMBE –shokun e ken e skamje fatkeqsi-ME PAS-ke me vuajt psua ndonje te keqe per shoke te miresissate-ME PA-ruaju nga nje rezit I dyshimt fukaralleke.

-DIMRI ME SHUME TE FTOFTE-idhnim pa knaqsi grindje me dike te shtepis.

-DIORE SHKUARJE TE BARKUT ME PAS-grindje ne shtepi.

-DITLINDJEN TENDE ME PAS-pleqni e thell-TE HUAJEN-gezim I madh knaqsi.

-DIELLI ME SHKELQYE-pasunim argetim-ME PERENDUA-paknaqsi terbin idhnim-melankoli deshprim-ME U ERRSUA-breng smundje-SHKELQIMIN E DIELLIT ME PA-ka me u zbulua brenga e jote.

-LULE DIELLIT-I luhatshem ne dashuri.

ME U DJERSIT-smundje e shpejt –ME U MUNDUA –pun e veshtire.

-DJEP OSE QERRE E FEMIJESH-martes e shpejte shtes shtim I familjes.

-DJALIN TE BIRIN ME PAS-fat –ME HUMBE-humbje e vogel dame-ME U GRIND ME TE-mos plotsim deshires-ME RRAH-grindje ne shtepi.

-DJATH ME PA OSE ME BLE-fate ne dashuri-ME HANGER-mashtrim dinakri.

-DOKUMENTAT ME I RREGULLUA-trashegime.

-DOLLARE OSE NDONJE VALUT TJETER E VJETER-fate ne pun.

-DOMINA ME LUJT-nga pak po rrene.

-DOKUMENTAT E RREJSHEM-pun me gjyqe.

-DOMATE PATLIGJANA MOLL E ARTE-dashuri e mshefte.

-DORZA TE REJA-ndodhi e kendshme-TE VJETRA-detyrim perdhunimmjerim.

-DOGAN-merzitje mosknaqsi shpenzime te pa parapame.

-DRRASA ME PALUA-NE TUBE-po te prêt dasmja ose kumarija-paraqitje-ME SHARRUA –raste vdekje.

-DRU TE BAME-TE PERZIEME-pasunime-TE PERHAPURA-grindje-ME COPTUA DRU-po te prêt nje pun e rande.

-DREQI ME PA-po te mashtrojn njerzite e keqinje smundje pikllim frig.

-ME SULMUA NDJEK DREQIN-fat –ME I IKE-grindje shpifje.

-DRITH KALLI-mir qenje –KALLI TE ZBRAZET-humbje smundje vuajtje-ME MBJELL-shpresat nuk jan te kota-ME BA DRITH-punen e filluar me sukses ke me perfundua gezim ne shtepi-TE PJEKUN-ndodhi e pa kendsheme-I GJELBERT-I PA PJEKUN-ndodhi e gezueshme.-

-DRIDHJEN E TOKES ME -PERJETUA-qendro burrnisht ne qellimet tua rrezik-ME NDEGJUA-lajme te reja.

-DRANGUA-KULSHEDER TRIM-ke me psua dam per shkak te pa kujdesis humbje.

-DREDHZA-ME HANGER-grindje ne shtrpi lote-ME MBLEDH ME PA-smundje e lehte brenge pikllim

-DRE TU E VRAPUA-sukses I shpejte fate-ME BRIR TE MEDHENJE-idhnime-ME VRA-pikllim.

-DRY-ruaju nga njerzit e merzitshem vjedhje.

-DREGZA QELE ME PAS-shendet fitim.

-DRIT HANE-fat ishkurt dashurije grindje pa knaqsi.

-DRANDAFILLE E KUQE-se shpejti do te jesh I vullnetshemi dashur-E VERDH e  LULS-gjelozi-E BARDH-ke me marr dhurat-ME SYTHA-ME LULE-dashurija e pa fate-ME I MARR ERE DRANDAFILLES-ke me lan pas dore nje rast te mire-ME MARR DHURAT-besnikri ne dashuri-ME MBLEDH-dasem fejes.

-DRITEN ME PA NATEN-shenj e mir dhe me fate.

-DRENUSH-pran teje jan dit te bukura dhe te kendshme.

-DRAPEN-ke me mashtrua ose ka me te mashtrua.

-DREKE ME HANGER-VETUNE-brenga frige-ME SHOQERI-pasuri e begatsheme.

-DRENUSH KAPROLL ME PA-gezim fitim-ME VRA-kan me te shty pe pa knaqsite dhe brengate.

-DUHAN NE FUSH-nganje her po harrohesh-ME MBLEDH-sukses ne sherbim-ME NDEZ-ruaju nga grat e pa njoftuna-QESE DUHANI-ardhmeri e bukur.

-DUD MANA DRU-suksese net e gjitha nderrim qendrimi.

-DUKAT-ME SHKELQYE-ke me qen I pasur-ME FITUA-shpresat nuk I ke te kota-ME GJET-knaqsi e shkurt-ME PAS-po te prêt fat-DUKAT ME PAGUA-ke me prit pleqri te gjat.

-DURBI-shpresat ngadal pot e plotsohet.

-DUHAN ME PI-vizit e kendeshme mirqenje.

-DUART E PA LAME-miqt I ke te pa sinqert-TE PASTRA-dikush pot e merr neper goje-ME I LA-ke me u lirua nga brengat-ME I HUMBE DUARTE-vdekje e te aferme.

-DUAJ TUB THUPRASH E TE TJER-ME PALUA-ne kryqezime ki kujdes me kan po shoqeroheshose njoftim I mire-ME BAJTE DUJE ME QERRE-pa qetsija shqetsimi ka me te hy ne shtepi-ME I PA OSE ME IRRA-SHKUND-pasunim fitim shendet.

-DYLL-po te mashtrojn.

-DY LUFTIM DUEL ME PAS ME DIKE OSE ME PA-ke me ardh deri te rreziku I jetes grindje midis miqve gjykim.

-DYQAN SHITORE-mos sukses shpenzime.

-DYREK NE ANIJE-martes me fate-I THYEM GRINDJE.

-DRRASA E ZEZ ESHKOLLES ME PA-keshillat e mira duhet me I ndegjua-ME SHKRUA ME FSHI-ke me ran e borgj.

-DYSHEK –po te paraqitet zotnillek bujari.

-I DESHTUEM I FALIMENTUEM ME QENE-ke me u ndihmua shokve tu.-                                                 

 

                                                      DH 

-DHANDRRIN ME PA-ke me u grind me dike brenge.

-DHEMBET TE BARDHE-TE MIRE-shendet nder hijeshi-TE DOBET TE KEQI-TE PRISHTE-smundje mos sukses-TE ART –pasuni-ME PAS DHAM TE RI-perfitim dobi e madhe shendete-ARTIFICIJAL-dikush ka me te mashtrua-ME THYE DHAMIN-idhnim smundje –ME TE RA DHEMBET-vdekje ne familjefatkeqsi-ME I NDREQ DHEMBET-ke me u sjell mir-ME NXJERR-ke me nderpre lidhjen me persanin e pa deshirueshem-ME I PASTRUA-mundohesh per te tjeret dame-DHEMBJE DHEMBIT ME PAS-dikush deshiron me pervehtesua banesen pasurin tende me te largua-te afermit kan me ta hanger zemren-,,……

-DHELPRA ME PA-me me demaskua zbulua fytyren e mikut shokut te rrejshem-ME ZAN-ke me trathtua persanin te cilin e ledhaton –ME VRA –ke me u lirua nga mjerimi ose rreziku.

-DHEN DELE-NE KULLOS-perparim shendet fat ne dashuri-ME PRE-fukarallek grindje e vogel familjar-ME QETH –fatkeqsi.

-DHJAM YNDYR ME PA-fat ne dashuri-ME HANGER-snundje ne shtepi.

-DHEMBJE KOKE-do te jesh I aft ne nifar gjykimi shpenzime te hollashdyshim I pa drejt I dyshuar pa drejtsisht.

-DHIJA E EGER-syqeltesi me te madhe ne dashuri-DHIJA E BUT-smundje ne shtepi perulje shpifje.

-DHOM E MADHE-diqka ke me u informua-E VOGEL –mos u ngut shum ne vendime-E ZBRAZET –po presin me gabua-ME HY NE DHOM-ke me pas pak ngatrresa.

-DHURAT E KRISHT LINDJES-do te gezosh dike do te kesh musafir te dashure.

-DHURAT ME MARR-pa knaqsi ne dashuri-ME DHAN –grindje ne shtepi-ME I DHAN DIKUJT DIQKA-rahati e menjehershme e pa pritur-ME I DHAN GJI FEMIJES-martes e shpejt-OSE LUMTURI FAT

-DHURAT ME DHAN –ke me qen shpirt mire po te miqte shoket-ME MARRE-ke me dit msheftesi te rendesishme ose shoku te trathton –ME DHAN SENDE TE VOGLA-kan me te gezua.

-DHUNIM ME PA-fatkeqsija pot e gjurmon-DHUNIMIN VET ME KRYE-breng humbje dam.

-ME JU KUSHTUA DIKUJT-rreziku vetem po prêt me gabua.

      

                                                   E

EGERSIRA ME PA-udhtim-ME GJUAJT-avantur e vogel dashurije-dikujt fatkeqsi.

-EKSPEDIT DERGIM-para aksianit mendohu mir.

EKSPLODIM ME NDEGJUA-lajme te medha-ME PA-perpari ne pun.

-EKSPOZIT  ME SHIQUA-pervujtja te qon kah suksesi.

-ELEFANTI-ka me ndodh diqka qe nuk e ke prit.

-ENGJELLIN ME PA-fate –ME BISEDUA ME TE-realizim I shum deshirave.

-ENE SERVIS KUZHINE-TE PA LAME-grindje ne shtepi-TE PASTRA-qetsi dhe harmoni bashkim-ME THYE-varg pa knaqsish.

-ENDERR NE ENDERR ME PA-deshira nuk do te plotesohet.

-ENDACAK RRUGAQ ME QEN-ke me dal ne za te keq mashtrim.

-ME END ME BA PELHUR VEKE-banu ma I sukseshem ne pun nese deshiron me arrit diqka.

-ERA ME NDIGJUA TUE FISHKELLUA-ke me marr prentime te zbrasta.

-ER TE KEQE ME NDIJE-lajm shum I pa kendshem.

-ERRESIR TERR-smundje pages pa siguri.

ETJE ME NDIJE-shpresat jan te kota.

-ESHTRA TE NJERIUT-smundje brenga-vdekje ne rrethin-TE SHTAZVE-ka me te gjet fatkeqsija.

-EN PREJ BAKRI-po te prêt mirqenje.

 

                                                F

-FAJDEGJI SHFRYTEZUES ME QEN-ke me pranua shum mekate faje ne shpirtin tend-ME PA SHFRYTEZUESIN-nese leshohesh nga rreziqet e puneve do te bish ne to.

-FACULET MINIL-grindje dashurije.

-FACULET SHAMI KOKE-E ZHYTUN –grindje humbje-E PASTER –ndodhi avantur dashurije-E RE –takim me miq-ME LA –paknaqsi te vogla.

-FATKEQSI KOMUNIKACIANIME PERJETUA-fitim I madh ne punen e filluar-ME PAS-fati ka me te kalua pran.

-FAR BERTHAM –sukses fitim sukses.

-FAR E FIS KUSHERI-dikush ka me te idhnua.

-FABRIK PUNISHT-sukses ne pun fitim I pa pritur.

-FALL I MAGJUPES-ke me qen I mashtrum.

-ME FALLSIFIKUA DIQKA-po afrohesh ne pun te pa njerzishem pa ndershme gjygj.

-I FEJUEM ME QEN NE KUNORZIM-te plotsohet deshira-ME KERCYE ME TE-martes e shpejt-ME PATUE VRAPUA-vdekje.

-TE FEJUEMIT ME I PA-ruaju nga gjestet e marra.

-FEJESA E JOTJA-kunorzim I shpejt –E HUAJA-do te kesh shpenzime te pa pritura.

-FEMIJA ME USHQYE-brenga familjare-ME LUAJT ME FEMIJEN-fat ne martes-FEMIJ TE HUAJ-ke me u zan me shok me fjale dashamir-SHUM FEMIJ –bring pa knaqsi-JETIMIN ME PA-fati pot e buzqesh sukses I pergjithshem-FEMIJ TE SEMUR-trazim grindje e vogel ne shtepi-ME I DHAN GJI FEMIJES-per te martuemit fate-PER TE PA MARTUEMIT –martes e shpejt.

-FERR THERR BARISHT-E DAMSHME-grindje me te afermite.

-FENER PISHTARE-rreziku pot e kerrcenohet kerko ndihm me koh-ruaju nga kojshilleku.

-FELLANX-po mbron keshtjella me ajre-humbje.

-FEMI I TE PA KURORZUEMVE-do te vuash per shkak te shpifjeve.

-ME FITUA DIQKA-je I pa knaqun ne poziten tende.

-ME FITUA NE LOJ LLUTRI-po te prêt fati ne lidhjen e kurorzimit dhe jasht kunorzimit.

-ME FISHKELLUA LEHTE-ke me marr vrejtje-ME I NDEGJUA TE TJERET –ruaju nga sulmimi.

-FIQ –ngatrresaintriga dashurijeke me u pasunua.

-FILM ME PA VETUN-udhtim –ME SHOQERI-mosbesim ne dashuri.

-FJALIM ME MBAJT-ke me pas sukses ne nje pa udhesiimponim te deshires se shokve ke me fitua nderime-FJALIM ME NDEGJUA-ke me ba pun te mira-.

-ME FJET JASHT NE FUSH-se shpejti ke me udhtua-NE KERVET –fitim I vogel lajme te kendsheme-ME I PA TE TJERET TUE FJET-po te prêt pun e pa sigurt.

-ME FOL NE GJUH TE HUAJ ANDERR-ke me gezua musafirin e vendeve te largeta.

-FOTOGRAFI E NJOFTUN-perjetime te kendshme-E PA NJOFTUN-shpifje.

-FOTOGRAF-martes.

-FOTOGRAFI ME PA-persani perkates ne fotografi jeton mir dhe me fat.

-ME U FOTOGRAFUA-po te prêt befasi e pa deshirueshme.

-FOSHNJEN E PO SA LINDUR TE VETIN-deshira pot e plotsohet-I HUAJI –fat ne shtepi.

-FLAMUR TUE VALUA-rreziku ka kalua-I PA QVIKKUN-mbledhi forcat per veshtersi perpjekje te reja-ME MBAJT FLAMURIN-ke me ardhe deri te nderi shembulli ne shtepipo te prêt lavdija fama-RRUGA E STOLISUN ME FLAMUJ-gezim –FLAMUR I ZI NE SHTEPI –fatkeqsija ne prage.

-FLAM RRUFE –ruaju nga mashtrimi.

-FLOKET TE SHURTA-humbje e madhe te hollash-TE GJATA-breng e madhe rrug e pa kendshme-TE THINJURA-feste nderi thirrje e madhe-TE ZEZA-fat dashurije-TE BAME-ke me u turpnua per diqka-TE THURUNA-grindje me shoke-FLOK TE FEMRAVE-marre mashtrim-TE NGJYROSURA-po e rren shokun humbje parash ose shokeve.

-FLOKET E VETA ME I SHKURTUA-poshtrim perulje rast vdekje fatkeqsi brenge-ME I NGJYROS-po te rrejn shoket-ME I KREH-pas nje veshtersije te vogel do te ngritesh gezim-ose smundje-TJETER KUJT ME JA SHKURTUA-perparim mir qenje-TJETER KUJT ME JA KRE –kan me kap me te afirmit tu.

-FLADITESE-dashuri e pa pranueshme mashtrim

-FLUTUR NE LULE-argetim fat I pa qendrueshem-NE FLUTURIM-vuajtje idhnim veshtersi mashtrim

-ME FLUTURUA NE LARTESI-udhtim I gjate fate –ME FLUTURUA DHE ME RA-zhgenjim te afermit kan me ta hanger shpirtin………..]

-ME RA NGA NALTESIJA-smundje humbje pa knaqsi e befasishme.

-FUSH LUFTE-vuajtje kujtes grindje.

-ME LUFTUA NE LUFT-veshtersi per te holla.

-BURE-grindje per pasuni-E MADHE –lumturi e vogel ke kurreshtje fqinjesore-PA FUND-I ke mundimet e kota-ME RROKULLIS BUREN-fitim I pa pritur pun e mire.

-FURTUN MORAL-smundje ne shtepi.

-FURRTAR-se shpejti per ty kan me fillua ditet pa brenga vit beriqeti gjepi te mbushet plot.

-FUSH ME SHETIT –ke me I perballua sprovimet.

-FURKE –vuajtje mjerim pikllim.

-FUND FUSTAN-varfri humbje.

-FRUT MURRIZI TE EGER-ME HANGER ME BLE OSE ME PA-shendet.

-FRIKEN ME VUAJT-veshtersit ke me I mposht me sukses-kame te turpnua shoku miku.

-FRANCEZ—ZE-dashurija e pa luhatshme.

-FRISHIDER PLOTE-banu I matun ne te ngranun-I ZBRAZET-mos e humb kohen kot gjelozi

-FRIZERKA-thirrje ne festim.

-ME U FRIGUA-ke me marr shperblimin e sherbimit.

-TE FESHIM LAM ME PA-sukses ne pun pasuni-ME MARR PJES EDHE VETE-ne pun dobet je shperblye pun te mundimshme.

-FSHIS ME PA-shok te rrejshem shamje grindje ne shtepi-ME FSHI ME FSHIS-fate I shpejt-VAJZA ME FSHI ME FSHES-fejes e shpejt.

-FSHAT –ruaju nga ortaku shoku ne pun.

-FSHATAR ME QEN-fate fitim.FSHATARET ME I PA-takim I pa pritur lajme te mira.

-FTUA ME MBLEDH-pasunim-ME HANGER –shum pot e lakmojn-po te kan zili-ME PA-po te paraqitet pikllimi.

-TE FTOFTE-mashum kujdes kur e merr ndoni pune.

-FYTYREN TENDE ME PA NORMALISHTE-smundje-E ZBEHTE-ke me u rrezikua shume-TE SHEMTUAR TE PLAKUR-brenga te medha-TE BUKUR OSE TE ZBUKURUEME-martes me fate-TE QESHUR-fate dashurije-ME MSHEF FYTYREN –lajm I keq-ME U KQYR NE UJE-jet e gjat prestigjeose nder.

-FYSHEKZORE-FYSHQET-kundeshtaret tu pot e akuzojn-do te kerrcenohen.

-FYEMJE DHUNIM-ME OFENDUA DIKEND-ka me te deshprua shoku-ME QEN I FYEM-ke me takua miq shok te ri.

-FYELL ME PA –mashtrim-humbje grindje-ME IRA-lajme te pa pritura.

-ME FESTUA DITLINDJEN E TJERE-deshira do te plotsohet.

 

                                            G

-GAJDEGJIU-qaste te gezueshme dashurije-GAJDEN ME NDEGJUA-lajme te mira te pa pritura daseme.

-GALERI FOTOGRAFISH-e ardhmja me fate.

-ME GARANTUA PER DIKE-dikush po e prêt ndihmen tende.

-GARNIZAN –nder feste.

-GAZETA ME LEXUA-koha esht pare lajm I mire

-GARDH I RI-grindje –TE VJETER-humbje e shokut-ME NGRIT GARDHIN-mos marrveshje ne shtepi-ME RREXUA-po e humb durimin ne shoqeri-GARDH PREJ FIJEVE TE TELIT-mir qendje-PREJ DRURIT OSE THUPRAVE-lumturija esht larg.

-GARA SPORTIVE ME PA-mendelehtesija mund me te sjell shum pa knaqsi-ME MARR PJES-nuk ke me qen I knaqun me ate qe e ke.

-ME GATUA DIQKA NE KUZHIN-ke me pas grindje te vogla ne shtepi.

-GAFORRET ME I NXAN-prapsim miq te rrejshem grindje-ME HANGER –fat net e gjitha.

-GERRBAN ME QEN-ke me pas fitim te madhe lotarije-GERRBANIN ME PA-veshtersi dashurije penges.

-GESHTENJE ME PA-kurkush nuk mundet me te ba kurgja-ME MBLEDH –sprovim I madhelakmi –ME HANGER-avantur dashurije shendete.

-GELQERE-udhtim hargjime-ME SHYM GELQERE-ke me kalua ne per nje dhunim fyemje-te madhe ndryshim ne pun ose ne pasuni..

-GEZOF LEKURE-ME MBAJTE-smundje e rrezikshme-ME BLE –pa nevoj po lavdohesh pun e pa sukseshme-ME FITUA-ndodhi e jasht zakonshme-GEZOF I SHTRENJTE-lajme te keqija borgje.

-GERSHAN ME PA-fitim fate-ME I PERDOR-mos I prano keshillat e gjith kujte.

-GERMADH-RRENIM –dike ke me perbuz dam ose fitim I pa pritur.

-ME U GEZUA –me ne fund ke me marr njohjen e merituar dikujt lajme te pa kendshme-GEZIM ME PA-ka me te gjet njefar mjerimi pendim grindje pikllim.

-GIPS –fate sukses.

-GITARJA ME PA-ke me marr dhurate-ME I RA –do te mbetesh dashamir I rrethit-ME NDEGJUA-vuajtje per shkak te kaluares.

-GOZHDA NE TUBE-permesim rrethanash plotsim shprese-ME NXJERR –ke me dite per msheftesi te rendesishme-GOZHDA TE VJETRA-TE NDRYSHKURA-shtepin e ken e rrezike-ME GOZHDUA ME GOZHDE-ke me largua rrezikun.

-GORUZHDA LUGE E MADHE-ME PA-dikush ka me te pengua shqetsua-ME U THYE-fatkeqsi ne dashuri-GOZHD KUJ PYKE –grindje ne shtepi.

-GOTE PLOT-dikush me deshir pote e prêt lajme te mira-E ZBRAZET-po pergaditen me te mashtrua-musafir te keqinje-te pa njohure-ME THYE GOTEN-po te punohet per krye vdekje-E ARTE-perparim gradim ne pune-.

-GERMIN PA FUNDESI ME PA-humbje e neres.

-GRABUJ –ke me I rregullua problemet tua.

-GEAMOFAN ME PA-ruaju ki kujdes ne sjellje-ME NDIGJUA MUZIKE-po flasin per ty.

-GRANAT GJYLE BOMBE ME PA-rreziku eshte afer-ME EKSPLODUA-ka me te gjet rreziku.

-GRUAJA E PLAKT –fatkeqsi shpifje-E RE –fate ruaju nga marrezite budallalleqet-LAKURIQ-dam nga genjeshtrat ka me te gjewt fatkeqsi-mjerim-E FELLIQTE-ke me qen I qderruem I marrun nderite-ELEGANTE FISNIKE-sukses ne pun nder-SHUM GRA –idhnim brenge-ME PUTH GRUAN-fitim –ME LAJKATUA-LEDHATUA –kan me te mashtrua-ME RRAH GRUAN-e dashura eshte e pa besnike.

-GRUAN TENDE ME PA-plotsim I shum deshirave-ME RRAH-pa knaqsin e ke te pragu-ME PA ANDERR QE ASHT VDEK-grindje ne shtepi.

-GROP ME THELLUA-ke me ran e borgj-ME RA NE GROP-grindje smundje-ME PA-po te kerrcenohet rreziku-E THELL –smundje-JO E THELL-dam ne pasuni.

-GRYK LUGIN VIJ UJI GREMIN MOQAL E ZBRAZET-varfri-ME UJE-smundje-ME RA NE TE-ka me te gjet njefar paknaqsije.

-GRAZHD DJEP PLOT-fitim qaste te kendeshme-E ZBRAZETE-dikush ka me te met borgj veshtersi te medha.

-GRYK LUGIN –ke me qen ne ni shoqeri te keqe..

-GRUMBUJ TE DHEUT-TE URITHAVE-dashuri e verbet sukses.

-GREMIN HUMNER ME PA –po frigohesh prej dikujt-ME RA NE HUMNER-ke me u smu-ME LARGUA DIKE-ka me te gjet nje pa knaqesi e madhe-ME KERCYE NE TE-nga kundershtaret tu po e sjell vehtveten ne rrezik vdekje-ME I PA TE TJERET DUKE KERCYE-ke me tregua paknaqsin me faj te huaj.

-GRINDJE ME DASHAMIR SHOKE-MIQE-dikush ka me te sjell dhimbje vuajtje te rand ngatrresa ne pun brenga-GRINDJE NE MARTES-fat familjar dikujt miqsi e re-ME SHOKUN E MARTESES-ke me u dashurua-ME PA GRINDJEN-shpifje grindje ne mes te grave-ke me ba gabime te pa kuptueshme qe nuk merret vesh.

-GRIHE GASTER-ki kujdes me kend shoqerohesh.

-GREP PESHKU-dikush ka me te mashtrua me te ba dredhi hile.

-ME GROPUA DIQKA –zbulohen fajet mekatet e vjetra paknaqsi.

-ME U GREMIS ME U REZUA-PREJ DIKAHIT –raste vdekje smundje.

-GUR MULLINI-fatkeqsi rrezik I vdekjes.

-GUZHV TOLLOVI BERZIHANE ME QEN-grindje e grave-ME PA GUZHV-fitim.

-GUSHAN ME QENE-ke fillua pun te mire per dike rast vdekje smundje-ME PA GUSHANIN-zhgenjim mashtrim ke me humb shpresen.

-GUROR ME PA-ke me ardh deri te nifar shtimi I pasuris-ME PUNUA ME TE-per mendimin tend nuk ke qen I kenaqur me shperblimin grindje me eprorin.

-

SHUM GURE-ME PA-smundje ndodhi e pa kendeshme-ME SHTYP GURE-mirqenje dhurat e merituar-.

-GUAC DETI-banu I matun ne hargjime shpenzime.

-GLOBUS-po te prêt udhtim I gjate.

                                                    

                                               GJ

-GJANA USHQIMORE –je tue kursye ne menyr te teprueme.

-GJARPRI I MADHE-ke shum keqberes humbje te vogla-ke me u idhnua me dike-ME QEN I KAFSHUEM-ke me qen I marrun neper goj shpifje-smundje-ME VRA –ke me mujt kundershtarin sukses net e gjitha fushat edhe ne dashuri-SHUM GJARPNA-anmiqsi e shkurt-ME TE SULMUA GJARPNI-rrezik smundje ndonjeher vdekje.

-GJAK ME PSHTY-idhnim humbje skamje smundje-ME PI-fitim-NGA HUNDA-ndodhi e gezueshme-GJAKUN E HUAJ ME PA-vdekje ne familje rrezike-GJAKUN E VET ME PA-shenj e mir per qka ta marrish.

-XHAMI KREJTE-knaqsi gezim fitim-ME THYE XHAMIN-breng pikllim grindje.

-XHAMIJA-fat keqsishte veshtersit kan me te percjell ne rruge.

-RROBA XHAHU-ruaju nga bashk udhetari.

-XHENERAL ME QENE-pun e sukseshme shperblimin e ke ma te mire-ME PA-do te jesh ne shoqeri te persanave ma te njoftun.

-GJELLTORE PRONAR I SAJE-ruaju nga te ngrenit.

-GJERDAN QAFORE ME RENDIT-gezim plotsim deshire.

-GJELL ME PERGADIT-skamje-ME BAJT NE TAVOLIN-dam-ME I DHA DIKUJT –mirqenje lumturi-USHQIM I MIR-po hyn ne uje te qete-USHQIM I DOBET-po te prêt prapsija trembja-LIST GJELLRASH-ke me shkua ne rruge-ME ZIJE DIQKA-NE ENE TE MADHE-fatkeqsi.

-GJELLBANES ME PA-shkelje kurore-ME U GRIND ME TE-mos marrveshje ne martes-ME PA TUE ZIJE-vite bereqeti.

-GJELLBANESE-dashuri e pa fate.

-GJETHE TE GJELBARTA-po pelset nga shendeti-TE THATA-ke me marr dhurat-TE RAM TUE RA-pikllim per ndamje.

-GJELI ME NDIGJUA TUE KOKORIS-lajme te pa deshirueshme-ME PA –smundje vdekje fatkeqsi.

-GJEL I EGER –befasi e lendeshme pasurim.

-XHELATI –brenga te medha dhe poshtrim.

-XHEPI I ZBRAZET-deshira ka me tu plotsua-PLOT-shpenzime me te paparashikuara.

-ME GJET DIQKA –mos prit kurgja mir.

-XHOBA DENIMI-do te kesh pun me gjygj ruaju nga alkool.

-GJYSHIN TEND ME PA-ke me pas jrt te gjate.

-GJYLPAN ME GJET-lajme te keqija-ME HUMB –ndamje me persanin e dashur-ME SHTI PENIN NE GJYLPAN-ndergjegjejen e ke te pa rahatshme sherbim I pa deshiruem-ME QEP –paknaqsi ne pun-ME U THER ME TE-shqetsim smundje-SHUM GJYLPANA-grindje e madhe-ME THYE –pikllim.

-GJYKATES –ke me pas pages te pa parapame.

-GJYKIMIN ME PA-mos I beso kujdo qofte.

-ME U GJYKUA –pas veshtersive te medha vjen suksesi-ME HUMB –te gjitha deshirat nuk mundesh me I realizua.

-GJI DETI –po afrohet fundi I pa sukseseve tua.

-GJI CICA TE PLOTA-TE TRASHA-fatkeqsi dashurije-dikuj plotsim deshire martes me fate-TE ZBRASTA TE THATA-TE SHTJERRURA-varg pa knaqsish.

-GJINKALL ME NDIGJUA-befasi e kendshme.

-GJUETI ME VRA DIQKA-fate ne lotari-ME U KETHYE NGA GJAHU THAT-zhgenjim rrezik mashtrime te imta.

-GJUETI E ORGANIZUAR-gezim defrim.

-THIK GJUETIJE –fatkeqsi rrezik.

-ME NDJEK GJUAJTE NEPER MAL-shendet-NEPER FUSHE-ngatrresa.

-GJUETARIN ME PA-po te mashtrojn rrejn shoket.

-GJUNGLA –po te kanoset rreziku befasi.

-ME U GJVESH-humbje e persanit te dashur-ME GJVESH DIKE-fitim ne letra.

-ME ZGJUA DIKE NGA GJUMI-rrezikun e ken e afersi.

-GJUHEN ME KAFSHUA-rast vdekje.

-GJELOZI –pa arsye je brengos pikllim.

-GJYSHEN TENDE ME PA-gezim familjar-TE HUAJEN-idhnim dhe urrejtje.

                                                      

                                                  H

-HAVAN QARK DUHANI-je ne dashuri me nje fytyr te pa ndershme-ME SHTYP DIQKA NE HAVAN-vizit.

-HAJVAR –deshira nuk do te plotsohet.

-HALLK E LIDHUN-e ke shokun besnik-E KEPUTUN –dike e ke dinak je I sinqert.

-HAJNELIN ME PAS-dikush ka me te renua me fjal-mbrojtje per dikend.

-HAMAR PLOT-perparim lumturi-I ZBRAZET-shpresat I ke te kota.

-HARDHUCA-arniqt e msheft po ta pergadisin kurthin nderrim banes eke me marr ndihm.

-ME HARRUA DIQKA-humbje mos sukses.-                                                  -HAJN PLAQKITES ME PA-avantur e pa kendshme-ME ZAN-po te kanoset rreziku-ME QEN HAJN-fat ne dashuri-ME GJET-ke me largua fatkeqsin-ME MESY NE BANES-banu I kujdeseshem ne dashuri te re.

-HANA E PLOT-le per ma von martesen fejesen.

-HANA E ZVOGLUEME-ruaje persanin e dashur-E RE-ke me u grind me persanin e dashur-HAN E ERRESUEME E ZANUN-ke me ugjet ne duart e pa meshirta te dikujt-TE KUQE TE FORT-grindje.

-DRIT HANE –fat I shkurt dashurije-HAMALL MBAJTES ME PA-mos sukses pune humbje e vogel heq dor nga te metat e tua.

-HAKMARRJE TY ME TU HAKMARR-fatkeqsi e shpejteke me pikllua dike-TI ME U HAKMARR-ke me pas konflikte grindje ose séance gjyqesore-ke me shendrrit fytyren.

-HAMSHUR –ke me takua mikun shokun e sinqert.

-HAPA MJEKIMI-ME PERBI-smundje e shpejt.

-HAVAN TOP I VOGEL MURTAJ ME NDEGJUA-ke me shkua ne dasem.

-HAJDUT CUB KUSAR VJEDHES ME QEN-gezim dhe argtim-ME PA-kan me te regjistrua per nje far pune te pa lejueshme rrezik.

-HAREM SHTEPI E GRAVE-pershkak te  mardhenjeve tua kan me te gjet paknaqsi.

-HARMONIK ME PA-vepra pun te pa rendesishme-ME NDEGJUA-dyshim I tepert-ME I RA-dikush ka me te gezua.

-HARFE INSTRUMENT-ke me takua shok miq te ri-mallengjime-pikllim.

-HAGREP –dam shpifje.

-HARTA GJEOGRAFIKE ATLLAS-rrug e pa pritur-ME HANGER MENGJEZ-banu serioz ne pune.-

-ME HANGER VETUM-shendet-ME SHOQERI-dasem gezim pasuri-USHQIM TE NXEHT-gurbetsim.

-HEKURUDHA ME PA-ngutu ne punen e filluar bring visit e pa deshirueshme-ME UDHTUA-lajm I pa pritur udjtim.

-HEKURUDHOR-ardhmeri e lumtur.

-HELM ME PA-smundje pa pasoja-ME HELMUA DIKE-miku shoku ka me te turpnua-ME QEN I HELMUAR-humbje pasurije ose e shokut pot e vjedhin-VET ME U HELMUA –mos prit faleminderime.

-HELL ME RROTULLUA-pikllim-ME BAJT  OSE ME PA-fitim argetim.

-HELMET –nese ke nevoj ke me pas ndihm.

-ME HEKUROS-udhtim I pa pritur.

-HITHA ME MBLEDH-shpifje-ME DJEG –fatkeqsi poshtrim.

-HI –humbje smundje pikllim.

-HOTEL BUJTIN-dam ne rruge.

-HUNDES NGOJSE QENI-MBERTHYESE-ruaju qka po flet gjganderr.

-HUMBJEN DAMIN ME VUAJT-sa ma par mbledhi kredit veresijet tua.

-HUA ME DHAN-po shtohet rrethi I anmiqve tu-ME MARR-dobet pergjigjesh ne obligime detyrimet e dhena.

-HU SHTAGE-sukses pune.

-HUNDA E VOGEL-dam ke me perjetua pa drejtsi-TE MADHE-gezim avantur dashurije-ME MBET PA HUND-fyemje ofendim skelje kurore.

-HURM –pa knaqsi ne rruge.

-I HUAJ E HUAJ-dhurat perparim.

-ME HIPNOTIZUA ME QEN I HIPNOTIZUM-dikush ka me te mashtrua-ME HIPNOTIZUA DIKE-hiq dor nga punet e rrezikshme-ME PA HIPNOTIZIMIN-ke me arrit lavdi te madhe ne rrethinen tande.

-ME HUMB DIQKA-mundimin e ke te kote.

-ME HUMB DHE ME KERKUA-mos lejo qe te tjeret te luajn me ty.

-ME PSUA HUMBJE-MUNDJE-po bjen ne pa meshiresi.

-HYLLI I MENGJESIT-AFERDITA-shpresa plotsohet.

-ME HYP PERPJET NEPER KODER BREG MAL-martes ke me ardh deri te qellimi-ME RA PREJ PERPJETEZES ME U RREZUA-pengesa brenga veshtersi.

                                                 I

-ME I IK DIKUJT –takim I pa kendshem.

-ME IK PREJ DIKUJT-do ta largosh rrezikun friken.

-ME IK E MOS ME MUJT ME SHPETUA-dam pikllim vjedhje.

-INFERMIERI  JA-lajme te keqija-smundje ne shtepi.

-IBRIKE-ke me marr lajme te mira.

-IKON FIGUR PIKTUR TRUPORE ME PA-idhnim breng pun te mundimshme.

-INVALID ME QEN-pas shqetsimit vjen qetsimi-ME PA-fatkeqsin e ke neper thembra rrezik.

-INVENTAR REGJISTER PASURIJE-humbje ne pune.

-INDIJAN-po te prêt nje fare avantue e rrezikshme.

-INSEKTE –ke me psua dam te madh ne pun.

-ITALJANIN-EN-po te vijn ditet me shum knaqsi.

-IRIQ-po te mashtron persani I dashur gjelozi .

-ME IDHNUA DIKE-ke me pas miqsi shoqeri te re .

-ME U IDHNUA-ke me pas takime te gezueshme.

                                             

                                       J                                                                     

-JASEMIN ME PA-takim me persanin e dashur-ME I MARRE ERE-knaqsi ne dashuri-fate-ME MBLEDH –martes e lumtur.

-JATAGAN HANGJAR-udhtim I gjat pikllim.

-JAHUDI QIFUT-pun te mira fat I pa pritur.

-JARGAN-smundje vdekje mos plotsim deshire.

-JARGOVAN –dashurin e ken e afersi te duarve gezim.

-JEVG MAGJUPE-ruaju nga lajkataret perkedhelesit kan me te nxan ne dam duhatshmeri ne dashuri.

 

                                             K

-KULSHEDER –uri skamje rrezik.

-KAU –defrim banket-ME VRA OSE ME PRE-do ta humbish mikun shokun vuajtje-ME HYP ME KA-fatkeqsi veshtersi ne familje-ME QEN I NDJEKUN NGA KAU-ngatrres fatkeqsi.

-KOMGJIK ME PA-deshprim fyemje dhunim marre-I RRAHUN ME KOMGJIK-sukses I madh ne pun-ME RRAH DIKE ME KOMGJIK-ule pakmendjen e marre.

-KAUN –fate ne dashuri mos me qen I vendosun nepara mendime qellime.

KAKUJ USHEL LYRTH ME PAS-grindje ne shtepi smundje-ME IPRE-pak pushim me pun.

-KADA PLOT UJE-e ke kundershtarin ne dashuri-E ZBRAZET-ti je zpt shtepije ne shtepi-ME U LA NE KAD-po pergaditesh ne mos besim.

-KAZAN –je ne shoqeri te keqe.

-KAZANGJI –smundje ngatrrim.

-KAJSI ZERDELI-mirqenje lumturi.

-KALENDAR-ke me humb shokun.

-KALLUNGJERK MURG-vuajtje paknaqsi mendim fantazi zili-MURGESH-dashuri e pa fat ruaju prej shefit te rrejshem.

-KAMELJE LULE-do te jesh I thirrun nebanket gosti ose festim biseda dashurije

KAMAMIL LULE QENI-ME MBLEDH-ME BLE-smundje ne shtepi-ME ZIJE ME PI-sherbim pershtatshmeri.

-KAMP LLOGOR-ME PA-do te kesh qaste te gezueshme-ME QEN NE TE-shqetsim mos sigurim.

-KONOP-ke me perjetua gezime familjare.

-KANARIN BYLBYL ME NDEGJUA TUE KENDUA-ke me zgjerua rrethin e miqve-ME PA-po ta pergatisin kurthin.

-KANDIL ME PA-smundje-ME NDEZ-qaste te mira.

-KANDAR –smundje.

-KAPUQ KESUL ME PA-fitim I vogel-ME HUMBE-dike e ke besnik-ME GJETE-takim I pa pritur.

-KAPAR ME DHAN-mos del ne rrezike.

-KAPEL E KISHES-ke me gjet mikun e mi rte sinqerte udhtim.

-KARVAN –te gjitha pengesat ke me I kalua.

-KARANFIL gezim lumturi.

-KAC ARK PLOT PARE-pasuni –E ZBRAZET-pa knaqsi borgj I leht po beson.-ME I MARR PARAT NGA KACA-deshprim zhgenjim.

-KASARNA-durim I qendrueshem qendrim I gjate durimi te qon nga suksesi.

-KATRAN PESHQEVE-ke me perjetua poshtnime smundje.

-KAFE ME PI-shpifje merzitje shqetsim-ME ZIJE-prit visit-ME BLUA-idhnim grindje me gruan.

-KAFEHANE ME PA-lajme te pa kendshme grindje-ME NDEJT NE TE-per ty nuk vlen proverba koha esht para-ME QEN NE KAFEHANE PA PARA-befasi e pa kendshme..

-KAFEGJIJA-mos shpreso ne asgje te mire.

-KACA PLOT-pasuri-EZBRAZET-skamje fukarallek.

-KAQAMAK ME ZIJE-lumturi ne shtepi-ME HANGER SHENDET.

-KAMARJER –shpenzime te pa nevojshme mos marrveshje.

-KAMARJERJA –po te prêt gezimi.

-KASAPHANE –perparim ne pun.

-KAJSIT E DRITHRAVE-te plotsohet deshira pun e sukseshme.

-KAFSH ME PRE-fitim.

-KASOLL –smundje skamje.

-KALI ME HYPE-fitim udhtim fat I gjate qendrueshem jet e pa brenga-ME UDHTUA –je ne rrug te pa sigurt te rreshqitsheme-ME PA –mos u frigo nga pengesat-I COFTE-jet e mundimshme lajm I keq-ME VRA MBYT-fitim ne loje-ME TE HANGER –ruaju nga keqbersit gjaksoret-KALIN E BARDH-breng-TE SHILUEM ME PA-ke me ju largua rrezikut-ME SHILUA-sjellje te pa para men dueshme idhnim-ME BLE-humbje te hollash ose pasurije-I FRIKSUEM –pa knaqsin e ke nder themra-KALI I ZI –zi pot e shkruhet-QIME KUQ-keqsim kohe-I LARM-grindje mos marrveshje ne martes ose dashuri-TE FRIGUEMIN ME QETSUA-nderim dhurat-ME MBLEDH-perparim dhe pasuri-ose sherbim-ME U RREZUA ME RA NGA KALI-mos sukses ne pun.

-KARROCIER ME QERRE DHE KUAJ-ke me marre fitua bamiresi te pa njoftun-ME QERRE-fatkeqsi.

-KASTRAVECA ME PA-do te kesh varg te pa knaqesish-KASTRAVECA ME MBLEDH-ke me u gezua-ME HANGER-sukses dashurije-TE PA PJEKUN-TE ITHTE-fatkeqsi –TE THARBET-smundje.

-KAFKE RRADAKE-ke me pas brenga me tepric rrezike.

-KASAP MISH SHITES-ME PA-grindje me farefisin-ME KASAPUA-ke me ran e ngatrresa te medha-ME TE DHAN MISH KASAPI-ke me mbet I vrazhd dhe I pa meshirshem-ME QEN KASAP-pikllim breng merzi fyemje.

-KASAPHANE –dasem ne rrethin.

-KAFSH TE LIGSHTA ME PA-ke me ran e mjerim skamje munges.

-NGJYRA E KALTERT-se shpejti do te kesh qaste te kendshme.

-KAPAK DERE OSE DRITARE –fatkeqsi ne familje.

-ME KJAJTE VETE-argetim gezim hare-ME PA DIKE TJETER TUE KJAJT-ke me ofendua shokun-FEMIJA ME KJAJTE-ke me qen ne shoqeri te hareshme.

-KAFAZ TARAB-ME QEN BRENDA-udhtim I rrezikshem-ME PA DIKE TJETER MRAPA KAFAZITE-ma shum dashuri me te afermit tuaj.

-KARKALEC-humbje mashtrim keqsim kohes

-KASHTE-mjerim varfri rrezike frige.

-KARRIGE SHKAMBE FRON-E ZAKONSHME E THJESHTE-martes me fate-E SHTRENJTE-dikend po e lakmon I ja ke zili-E THYEME-se shpejti grindje.

-KALLAM PLISH KALLAM SHEQERI-ke me u grind me miq shoke.

-I KAFSHUM ME QEN NGA PARTNERI BASHKENDODHESI I DASHUR-dikush pot e ka merzi rrezik rremuj poter-NGA QENI-dam humbje rrezik grindje-NGA KALI OSE NDONI SHTAZ TJETER-ka me te trathtua shoku miku-NGA GJARPERI-ke me qen I marrun neper goje I shpifune.

-ME KAFSHUA PARTNERIN E DASHUR-pendim I Ithte –PERSANIN E PA NJOFTUR-fitim.

-KARROC –udhtim plot gezim.

-KALORES KUSAR-USHTAR ME QEN-sukses dashurije-ME PA-shqetsim grindje.

KANDELL ER HASHURE-DALQIN-ke me marr dhurat puthje.

-KAROTA-argetim pun te mira.

-KAPELE E RE-nderime-E VJETER-humbje nderi prestigji shpifje-ME HUMBE KAPELEN-fitimi ka me tu hiq prej duarve.

-KAQUB SHKURR-ke me psua shum mundim deri te suksesi perfundimtar.

-KALORES-do te kesh paraqitje dashurije.

-ME PRE KAFSH –fitim.

-KAQA TRANDAFILLA TE EGER-ME MBLEDHE-dikush ka me te dashte-ME HANGER-ke me u ba objekte admirimi qudije bindes.

-KAQA ME PA-paknaqesi per shkak te shpifjeve.

-KAMBIAL-mos ishkrua j kamiba kujdoqoft haptas mos sukses pune.

-KALBESINA-fukarallek.

-KERSHENDELLA-lumturi ne shtepi pasuri.

-KEMB ZBATHUN ME QEN-varfni –ME HEC-do te mbetesh I ndershem-ME IKE-do te bijesh ne ngatrres te hollash.

-KEMB ZBATHUNIN ME PA-smundje mashtrim-ME MBLEDH-shendet pasurim.

-KERKAKULLA KRIH TE FEMRAVE TE BUKURA-ke mjaft deshira te pa realizuara-TE SHEMTUARA TE KEQIJA-grindje ne shtepi-TE DOBET-breng-smundje-TE SHENDOSHE TE ZHVILLUAR –shendet.

-KEP QEP PURRI-pendim lot mos knaqsi-fukarallek vuajtje.

-KEMBET E BUKURA-grindje-TE SHEMTUARA-fatkeqsi dam-TE AJUNA –argetim gezim-vallzim-ME ILA-smundje udhtim-ME THYE-ME HUMB KEMBEN-poshtrim per ulje humbje mikut shokut dashamiri.

-KEPUCTAR –ke me pas musafir te pa deshirueshem.

-ME KENDUA BUKUR-knaqsi fat-ME KENDUA PA LIDHJE ME BERTIT-fatkeqsi mjerim-ME NDEGJUA KENG-brenga te vogla.

-KEPURDHA-I rrethuar je me mashtrime.

-KERCIM VALLZIM MSHEFT ME PA DIKE DUKE VALLZUA-humbje rast vdekje-ME VALLZUA ME DIKE-fatkeqsi gjelozi-ME QEN NE VALLZIM-trashegim I pasur fitim

-KENDIM KISHTAR-ME NDEGJUA-fitimi asht I mire.

-KERKES E VAJZES PER MARTES-OSE ME QEN E FEJUEME-po te presin se shpejti gezime dashurije.

-KERMILLAT ME I PA-marre –ME I HANGER-sprovim I veshtir-ME MBLEDHE-largohu nga grat ose nga njerzit e dyshimte.

-ME KERCYE NE ANDERR ME U HEDH-mjerim pa knaqsi.

-KESHTJELL FORTES KALA-ke me shkua ne pa meshiresi te eprori kryetari kujdestari shpifje rren.

-KERRPESH-ke me I ba shoqeri dikuj ne udhetim.

-KEPUC ME PA-TE REJA-fatkeqsi smundje-ne afersi e shpejt-TE VJETRA-dikush ka me te mashtrua bring-TE NGUSHTA-kan me te gjet ngaterresa-TE SHLYEME-dashuri e pa kthim-regres pa te kethyem.

-KEPUCET ME TE NDRYDH-SHTYP-grindje ne martes-KEPUCET ME I MBATH-ZBATHE-perjetim I kendshem.

-KESHTJELL VILLME PA-deshira nuk dote plotsohet-ME QEN NE TE-fat perparim ne pun.

-KOPSHTAR ME QEN –do te kenaqesh me dashuri.

-KODER E MADHE –nderim I madh-E VOGEL-dikush pot e shpif-E PJERRET-RREPIN-mos shpreso net e tjeret-ME GUR E NGURT-shum veshtersi ne pun-E GJELBERT-po te prêt gezim-E PYLLEZUEME –ke me marr dhurat-PJERRTAS E PREME-veshtersi pengesa te medha-ME U NGJIT PER PJET-merzi rrezik-ME ZBRIT-do te perjetosh nje perulje poshtrim mos plotsim deshire.

-KODRINEN SUKEN ME PA-dikush ka me te mashtrua.

-KOMANDANT ME QEN-nga puna e sukseshme ma e mir asht dhurata-ME PA –ME BISEDUA ME TE-shenje e mir per qka do ta marrish.

-KORBIN ME PA-ruaju nga hajnat dashnorja mbledhje familjare pikllim-ME NDEGJUA TUE BERTIT-ke me pa te vdekur lajm I keq-ME VRA KORBIN-ke me mposht armikun sujses ne pun-TUB RRESHT FLUTURIM-ka me te gjet nje zemrim I pa deshirueshem rast vdekje ne afersi.

-KORB ME NDEGJUA-duhet te jesh krenar me luften e imponuar-ME U SJELL RRETH SHTEPIS-lajm I pikllueshem vdekje-ME PA KORBIN-lajm I gezueshem-ME TREMB –ke me zbulua ose pengua vjedhjen-ose mashtrimin.

-KOLLIN ME PAS-miku ka me te trathtua.

-ME U KOLLIT-ruaju nga lajk- PO DRIDHET TOKA LIVE-ataret.

-KOKORISJEN ME NDEGJUA-lajme te keqija.

-KOMPLIMENT ME PRANUA-mos u beso lajkatareve.

-KONDUKTER –po te vijn ditet e kendshme te mira.

-KONOP –ki kujdes ne vehten banu I durueshem.

-KONCERT –se shpejti do te gezohesh.

-KORIT PLOT-fitim-I ZBRAZET-humbje bring ne shtepi.

-KOSA PER KOSITJE- permysohu ne rrug te keqe je.

-KOSH ULISHT ME BLET-pasuri-E ZBRAZET –humbje skamje.

-KONTRA BANDITIN ME PA-largohu nga punet e dyshimta-ME BA KONTRA BAND-thirrje ne dasem.

-KOMPIR ME NXJERR-fat fitim-ME HANGER –skamje mjerim munges-ME MBJELL-mirqenje pun te mira-ME I QIRUA-paknaqsi.

-KOSTUM PER LAMJE ME VESH-fund I dashuris-ME BLE ME PA-takim I pa deshirueshem befasi.

-KOLOVAJZ CURULAJ-gezim I shkurt lajm I mir.

-KOPIL DOBIQ-pa besnikri ne martes.

-KODOSH-poshtrim marre turp.

-KONTROLLIM BASTISJE-rren mashtrim mos besim.

-KOJSHIJA-grindje me eproret kujdestaret.

-KOH E THAT –gezim I vogel ne shtepi.

-KOPRRAC-lajme te pa kendsheme grindje ne shtepimartes e pa fat pendim.

-KINEMA-do te njoftohesh te ransishme.

-KITERR ME PA-gezim I pa pritur dasem-ME ZAN –do te vijsh ne rrezikgezimi tu ka shmang ndryshime te befasishme.

-KIJET QET TE NGJITUN-fat ne martes dashuri-TE LIGESHT-shtrejtsim fukarallek-TE MAJUN-lumturi e menjehershme-ME I PRE KIJET-fatkeqsi-ME IRRA RREZIK VESHTERSI.

-kicele perparese PSHTJELLAK BOSHQE-vizit terheqese dhurat.

-KINEZ ME PA-ke me shkua ne rrug-ME BISEDUA ME TE-ke me pas visit nga larg.

-KISH KATEDRALE ME PA-dikush ka deshir me te pengua rrugenshpifje-ME MARUA –pasunim fitim I pa pritur-ME SHKUA NE KISH-pikllimbreng lajme te keqija-ME U LUT NE KISH-deshira ka me tu plotsua.

-KISHA E FES TJETER-rrug ne vendet e huaja.

-PESHKO[P KISHTAR-ME PA-ke me I realizua qellimet tua-ME BISEDUA ME TE-fat ne familje.

-KULSHEDER-uri skamje rrezik.

-KURVNI ME U ARGETUA-shendet I mire-ME PA-ke me perjetua nje poshtersi turpe.

-KURVA –ruaju nga dinakrit ose nga shpirtkeqsit ruaju nga sherri.

-KUNGULL ME HANGER –smundje mos plotsim deshire.

-KUNOR ME THUR-shkuesi krushqi msitni-ME MBAJT NE KRYE-shifje-PREJ LULEVE-brenga dashurije-PREJ ARIT-je e mire-NE VORRE-trashegim-VAJZA KUR E SHEH KUROREN-ka dashuri te sinqert.

-KUNORZIM ME PA-martes e lumtur-fitime-MARRVESHJE PER KURORZIME-dikujt keq e dikujt shenje e mire.

-ME U KUNORZUA-martes e lumtur-ME VEJUSHKEN VEJANIN-dashuri e rrejshem.

-KUNAT GJEVER ME QEN-risi ne shtepi lindje.

-KURTH QARK PER SHTAZ-ke me u gezua.

-KUMBANA E KISHES ME PA-ke me ndryshua menyren e jetes pa siguri-ME NDEGJUA-lajm I mir shenj e mir per te gjitha-ME U KOMBUA ME KUMBON-ME I RA-rast vdekje.

-KUMBANOR ME PA-je ba mendje madh-ME U NGJIT-pjeserisht plotsim deshirash-ME XBUT-ke me psua rrezik pa knaqsi.

-KULAQ AMBELSIR-fat gezim musafir t emir.

-KAFSH SHPENDI E TJER-ME HANGER-jet e gjat dhe e qet.

-KULL E KOHEVE TE VJETRA-mos plotsim deshirash dashurije.

-KUMARI-per te liret martes-sukses pune-PER TE MARTUARIT-obligime te reja.

-KUN ZGARDH ME VRA-ke me u shlirua nga brengat-ME PA-kan me te vjedh.

-KURIR LAJMETAR POSTJER ME PA-pasurim-ME QEN KURIR-je I rrethuar nga msheftesit.

-KUKULL-paret po I shpenzon kotvuajtje hall mjerim.

-KURTH GRACK-dikush te ka shpif.

-KULL KULLES-sukses fitim mirqenje.

-KUJDESTAR SHTEPIJE-fitim I vogel dikuj shenje e keqe.

-SHKELJE KURORE ME BA-pa fat-ME KUNDERSHTUA-plotsim deshirash intime-ME PA SHKUNORZIMIN-grindje turp zjarre djegje.

-KUP QELQ TAS-fitim argetim defrim gezim.

-KURV PROSTITUTN-ne se at e sheh ne anderr largohu nga ajo mbasi te del gjumi grindje dashurije.

-KUSAR CUB-GRABITES ME TAKUA-OSE ME PA-rrezik I madh-ME QEN I ROBRUAR NGA AJ-humbje.

-QKUNORIZIM MARTESE-ke me u ngatrrua ne nje pun te ndyt.

-KUSHERI KUSHERIN –mos beso shum ne premtime.

-KUSAR PIRAT-ke me ra ne duart e pa meshirta te pa sigurta humbje te hollash.

-KUKUVAJK HUTE ME NDEGJUA-smundje rast vdekje ne afersi-ME PA-miqt shoket e vertet jan shum rrall.

-KUNDERSHTARET RIVALET –shpifje-ME BISEDUA ME TA-takim dashurije e pa pritur.

-KUTI DUHANI ME MARR DHURAT-shiqim nderim-ME HUMB-fitim ne loj-ME GJET-ke me marr lajme te gezueshme.

-KUNGULL-banu I kujdesshem ku po puthish.

-KULL PURG-me sukses ke me I mposht veshtersit.

-KUMBULLA ME PA-argetim pasurimfitim –ME HANGER-smundje lot gjelozi-TRUNGU ME LULE-puthje fat ne dashuri-TE GJELBERTA-grindje merzitjebrengosje shtypje ngatrresa.

-ME KURSYE TE HOLLA-suksese te pa pergjithshme.

-KRYMBA INSEKTE BUBA-kan me te idhnua pershkak te thjeshtesis modeshtis.

-KRYENGRITJE GRINDJE GUZHV-ne fillim te punes nuk ke me passukses nderim profesian humbje miqsije shoqerije.

-KRIM FAJ I REND ME BAKRIM –ke me ra me u dorzuane duar te pa meshirta te eprorit rrezik I madh-ME PA-ke me qen I mashtruar gjykim.

-KREVET SHTRAT I NDYT-skamje smundje-I PASTERT-pasunim besnikri ne martes-PLOT-se shpejti do te kesh avantur dashurije-I THYEM-I ZBRAZET-I RREXUEM-rast vdekje zhgenjim-deshprim-I RREGULLUEM-lajm I pa kendshem-ME U SHTRI NEJT NE KREVET-smundje.

-KRAHET-lajme te mira udhtim.

-KROKODIL-shokun e ke te pa sinqert.

-KRYQI-ke me pas shum veshtersi ne pun.

-KREVAT-ke me ran e borgj.

-KRUNDE-ke me u ba shtepi ke me u martua.

-KREMTIM FESTIM-po te vijn musafir te dashtun.

-KRYP KRYPORE-fat mirqenje.

-KRIZEM SHPRAZMJE TOPASH ME NDEGJUA-lajme prej se largu gosti banket dasem.

-KRYMBA –ziliqaret perpiqen me tashkatrrua helmua jeten.

-KRAHEN-grindje shpifjelajme te keqija inat-ME U KREH-breng mashtrim.

-KMISH ME VESH OSE ME GJVESH-rregullim rrethanash ke me u qlirua nga brengat-ME LA-harmoni ne shtepi-E QKYEME-grindje mos plotsim deshirash-ME QEP-dashuri e paster-do te plotsohet deshira-E PA LAME-smundje ki kujdes ne moral.

-KENET MOQAL-smundje fatkeqsi.

-KUSI BAKRI-rrethanat po te permyrsohen.

-ME KALUA KOHEN KOHEN KOT TU PI E TU HANGER SE TEPERMI-po te prêt pleqri e veshtir borgj-ME I PA TE TJERET-gezim fat.

-KENET ME PA –shum pun e pak fitim-ME HY NE KENET-je shkua ne rrug te gabuarsmundje-E PERHAPUN –knaqsi e vogel.

 

                                                L

-LAJMET ME I NDEGJUA-ndryshim ne jet hargjime te pa nevojshme lajme te pa kendshme.

-LAJMETAR SHERBETOR-ka me te gjet nje e keqe lajme te keqija.

-LAKURIQ ME QEN—ME TE DASHURIN EN-shendet perparim-ME PA VEHTEN LAKURIQ-pikllim turp marre-ME PA DIKE TJETER-merzi skamje mos knaqsi.

-LAM –vit bereqeti dit te lumtura.

-LAHUT ME NDEGJUA-dashuri e pa fat borgj-ME IRA-gezim ne shtepi dasem e shpejt.

-ILAGT ME QEN-dikush ka me te turpnua.

-LAKEN PERIME BARISHT-fitim jet e gjat-LAKEN E VOGEL-breng intrig dashurije ngatrresa.

-ME U LA VETEM-shpresa jote ka me ardh deri te te thanunit-ME SHOQERI-po te kanoset rreziku nga zjarri-ME RROBA-je ne pamje qe dike qe dike do ta trashigosh-ME I PA TE TJERET DUKE U LA-pajtim me kundershtarin rreziku ka me te kalua per skej-NE UJ TE PASTERT-shendet perparim-NE TE TURBULLT-humbje e persanit te dashur.

-LABORATORIUM-mos u perziej nepunet e huaja smundje.

-LAVIRINT ME SHETIT NEPER TE-pa knaqsi –ME DAL NGA AJ-per te gjitha ka mbarim.

-LAJTHI ME MBLEDH-ke me u lirua nga brengat-ME HANGER-smundje grindje me dashnorin.

-LAPS –dikush ka me te gezua.

-ME LEVRUA –shenj e mir per qka ta marrish.

-LARGIM NGA PUNA-ka me te gjet mjerim skamje.

-ME U LAG PREJ SHIUT-smundje humbje bring.

-ME LA DIQKA –shenj e mir per qka ta marrish.

-LARASK SORR TUE NEJTE –ke me pas dit te miradhe te kendshme-TUE FLUTURUA-ruaju most e vjedhin lajme te keqija.

-ME LEDHATUA-se shpejti nuk kan me te qen te gjitha dhit ne numer.

-ME U LA NE UJE TE FTOFT-se shpejti brengat kan me qen mas teje ndodhi e pa gezueshme-NE UJ TE NXET-shendet pasurim.

-ME HY NE UJE DHE ME DAL-me fat ke me u terhjek nga ngatrresat.

-LANGUA ZAGAR-me pun te shpejt ke me arrit deri te suksesi vendosmeri.

-LEHONI –dike ke me kumarua.

-LAURESH –fat ne dashuri fitim I mir.

-LLOJ LAKNE ME HANGER-kan me te pengua pengesa-ME PA-idhnim pa knaqsi-LAKEN ME MBJELL-jet pa brenga-ME I SHTI NE TURRSHI-grindje ne shtepi-ME HANGER –do te plotsohet deshira.

-ME NDEGJUA LAJKATIM-pikllim banu I kujdeseshem.

-ME PERKEDHEL LAJKATUA DIKEND-ke me u deshprua.

-LERTH URTH-ke me zan miq te ri.

-LESH ME LNUR QPRISH-mos marrveshje ne rrethinmashtrim-ME BLE-qpejt dote jeshaprovim njohje si e vertet.

-LETER E SHPEJT EKSPRES-po te gjurmon rreziku.

-LENDIN KU KULLOSIN BAGETIJA-fitim lumturi fat.

-LEPURIN E EGER ME NXAN-fatin e ke afer duarve-biseda per mertes-ME HANGER –ndamje me mikeshen me shokun fjal shendet me marre rrug te ndryshme gezim-ME VRA –fat keqsi e vogel ne rrug-ME PA LEPURIN –ka me te kap friga.

-LEPURIN E BUT ME PA-ruaju nga miqt e rrejshem humbje per shkak te mashtrimit.

-LEKUR E NJOM-pengesa pune diqka e pakendshme por pun e sigurt-ME PRE-mashtrim grindje-ME BLE-unges e te hollave-ME SHIT –sukses pune.

-LEHJE QENSH ME NDEGJUA-ndodhi e pa kendshme.

LEH VI BRAZD NE KOPSHT-po te presin vuajtje.

-LETER DASHURIJE-ME MARR-pa knaqsi –ME DERGUA-ngatrresa.

-LEMOSH NDIHM ME MARR-skamje mjerim-ME DHAN –gezim fitim.

-LEVORE ARRE-mashtrim ne te shfaqun.

-LETER ME MARR-ke me u frigua pa arsye-LETER E SHPEJT-ME MARR-po te prêt rreziku-ME DERGUA LETER-breng pikllim lot-ME SHKRUA LETER-fitim I te hollash lajme te mira-ME LEXUA-po te presin shum befasi ke me fitua besnikrin e rrethit.

-LEJLEK-risi ne shtepi lindje fat ne martes.

-LETER KART HART-grindje pa knaqsi leter e pa kendshme.

-ME LEXUA LIBRUIN OSE GAZETEN-deri te suksesi I fundit duhet shum mundim smundje e leht-ME I LEXUA DIKUJT –ke me I gezua shoket dashamiret.

-LESHATAK NJERIUN ME PA-smundje.

-LES BARELE VIQ-trashegim-dikujt vdekje fat keqsi.

-LETRA ME LUJT-me dredhi ke me ardh deri te fitimi shendet ngatrres dashurije dikujt.

-I LIDHUN ME QEN-do te jesh I thirrun ne dark te pasur-.

-ME LIDH DIKE-grindje me kojshi gjykim.

-LIDHSEN ME VU NE BREZ SHOKE-ke me humb lirin ndashta ne fejes martes.

-LIQE I KTHJELLET I PASTERT-disponim I tepruar-I TURBULLT –ke me pas veshtersi ne dashuri vuajtje-PLOT PESHQI-lumturi dikujt dashuri e hapte-I SHQETSUEM VAL VAL-sukses ne te gjitha fushat.

-LIST GJELLRASH-ke me shkua ne rrug.

-LIBRI ME SHKRUA-fitim suksese te reja pune-ME LEXUA-nder- krenari menquri-TY U DJEG-idhnim humbje e shokut-LIBRI I MBYLLUR-rrezik lajme te pa kendshme-E HAPUR-humbje pa knaqsi e vogel-ME BLE –ke me I marr vesh risit.

-LI PELITARI –ke me u pasurua mir qenje ne shtepi.

-LIVADH I PA KOSITUN-gezim takim dashurije-I KOSITUN –je I rrethuar nga ziliqaret.

-LIKER ME PI-dikush ka me te frigua gezimin e ke te shkurt.

-LIMAN –lajme te gezueshme fitim I vogel.

-LIFT ASHENSOR-dikush ka me te ndihmua ne mjerim fatkeqsi.

-I LIGSHT ME QEN-kan me te shtyp sundua barbarisht brengat dhe pa knaqsit e pastaj ke me u ba I menqur ke me u mush men.

-TE LIGSHTIN ME PA-ke me pas njefar fitimiose po bje neper mes shpines se tjeter kujt.

-ME LINDE-per te martuar fitim I madh mirqenje lumturi suksese te reja pune-PER VAJZA-semundje me pervoj eksperiencdhimbje fatkeqsi.

-LLOHUSEN ME VIZITUA NE LINDJE-anon nga kunorija fat-ME NDODH PRAN LINDJES-ka me te gjet njfar pa knaqsije ngatrresa.

-LIGJERATA MESIM ME DHAN-dikush po te adhuron ME NDEGJUA-ka me te pikllua shoku dashamiri miku.

-LIMAN AERODRUM ME PA-udhtim I gjat-ME SHKARKUA ME NGARKUA-ME HYP-ke me gjet qetsim dhe fat.

-I LIDHUN ME QEN-vetveten po e mashtron.

-LIME-nuk do te ekziston ma kryefortesia dhe trathtija lajme te pa kendshme.

-ME LIMUA ME LIM-ke me pas sukses por ma shum djers.

-LITAR KONOP-brenga te medha zgjidhe rrugen net e cilen shkon.

-LIS I GJELBERT-E I MADH-shendet jet e gjat mirqenje dashurije e dobishme-ME RREXUA LISIN-rast vdekje ne rrethin-MAL ME LISA-ke me u ba I pasur.

-LOPAT –udhtim I shkurt gezim.

-LOPT ME I PA-lumturi fitim-ME I GRAH NE KULLOS-ka sukses edhe pa vleft kujdes banu ma I sakte.

-LOP BULLICA GJA E TRASH ME PA-po te prêt nje pun shum e sukseshme-ME PRE-dashurija e pa fat-E LIGSHT-merzi fatkeqsi-E MAJME-fat ne familje.

-LOTARI LOJ ME FAT ME FITUA-skamje –ME HUMBE-pasunim avantur dashurije.

-LODRA KUKULLA-ME BLE-humbje –ME GJET-fitim ne llutri.

-LOPATA –puna nuk do te perparon.

-LOTARI –pozita asht ne luhatje.

-LOJ DASHURIJE-fat I shpejt gezim.

-LOT –ke me u gezua.

-LOJ FATI  ME FITUA –ke me humb pare ose shokun-ME HUMB NE LOJ-me fajet tua ke me ardhe deri te situata e pa deshiruar.

-LOKOMOTIVA ME PA-ke me kerkua fatin larg nga shtepija-TUE U DUHAT NGULSHME –rrezikun e ken e afersi.

-LUFTA ME BISHA TE EGRA-TRASHEGIM I DESHTUEM-me gruan-GRINDJE-me te vdekurinmos sukses pune-ME FITUA NE LUFT-do ta largosh nje rrezik te madh.

-ME LUFTUA NE LUFT-veshtersi per te holla.

-LUGIN ULTESIR-deshira teplotsohet.

-LULE SHENGJERGJI-do te marrish dhuirat nga persani I dashur.

-ME LUJT VALLEZUA-anon nga gjelozija fatkeqsi.

-LULE KAMAMILJE-do te jesh I thirrun ne banket ose festim bisede dashurije.

-LUGA E MADHE-ke me qen ne shoqeri t emir apetit I mir-E VOGEL-jet e veje.

-LULE DIJELLI-I luhatshem je ne dashuri.

-LUAN ME QEN I KAFSHUM NGA AJE-humbje-ME VRA-do te vijsh deri te mundesit dhe nderi-ME GJUAJT-e mira me t emir kthehet-ME PA-ke nje fuqi te madhe personale-.

-LUNDERTAR –do te plotsohet deshira ne dashuri.

-LUFT ME SHPATA-ME PA-humbje e persanit te dashur smundje-ME LUFTUA ME SHPATA-mos plotsim deshirash-ME QEN I PLAGOSUR –qaste te kendshme dashurije-ME PLAGOS DIKE NE SHPAT-sukses pune.

-ME LUT DIKE –ke me u perul para dikujke me ju bind dikujt.

-ME JU LUT ZOTIT –do te plotsohet deshira.

-ME U LUT NE KISH-perseri ke me shpresua.

-LUFT LODHJE MUNDIM-veshtersi konflikt me pushtet autoritete shqetsime.

-LUFTIM TRUP ME TRUP-pikllim grindje shtypje brengosje-ME SHIKUA DY LUFTIM-ne se don me pas sukses duhet me qen I terhequn.

-LUMIN ME PA-fat plotsim deshire-ME RA NE LUM –fat keqsi-ME PER TEJKALUA TUE NOTUA-shenj e mir.

-LUNDER TROP NE UJ ME PA-ke me pas sukses ne nje pun nuk ka gjith mon me rrezikuafatkeqsi gjelozi.

-TUB E LULEVE-ME PA-ke me u ngushllua-ME DHAN-ME PRANUA-fat ne dashuri.

-LULE ME PA-miqsi fat-ME MBLEDH –suksese te mira-fitim-ME MBJELL-dhurat e befasueshme-ME I MARR ERE-ke me pas njefar dhembje koke-ME MAR LULE DHURAT-gezim I madh-ME BLE-gezim I vogel-LULE E THAT –smundje ne shtepi-ME I DHAN DIKUJT –dashurija ka me u ndez.

-LUNDER ME UDHTUA ME TE-ka me te terhjek dashurija e re-ME LESHUA UJIT-smundje pa knaqsi-ME RA NGA LUNDRA NE UJ –humbje ne loj.

-LUGAT VAMPIR ME TE KAP PER FYTI-smundje pa knaqsi-ME PA-dikush ka me te plaqkit ose mete mashtrua.

-ME LUAJT ME TOPA BORE-ke me marr te rrahura nga kojshija mashtrim-DIKE TJETER ME GJUJT-lajme te gezueshme.

-LOJ ME FAT LLUTRI-ME FITUA –po rritet numri I anmiqve tu-ME HUMB-fitim.

-LOPEN ME MJEL-ke me trashigua dikend fitim I madh-ME PA fat ne koh te shkurt.

-ME LYP DIKE OSE DIQKA-shqetsim mos plotsim deshire.

-LYPES ME QEN-fitim ne lotari-ME I FAL LYPSIT-ateher kur shperblen po te vijn ditet me fat te lumtura.

-LYRTH NE DOR OSE NE TRUP –lajme te keqija.

-LEMZA ME TE KAP-dikush ka me te turpnua perul.

-LOPAT ME PA-po te paraqitet nje pun e veshtir-ME RMIH ME TE-pushtim pervetesim iri dashurije.

-LLAFAZANE GRUA QE FLET SHUM ME NDEGJUA-do te dhemb koka nga nje gjuh e madhe-ME U GRIND ME TE-po te rren gruaja ose burri.

                                             LL

-LLANEC I ARIT ZINGJIR-dasem ne afersi.

-LLAMPA TU E U DJEG-deshira do te plotesohet gezim-E NDALUN-rast vdekje ne rrethin humbje.

-LLENGER –udhtim I qpejt.

-LLULL QIBUK ME PA-para aksianit mendo mir –ME PI DUHAN ME LLULL-shendet jet e gjat.

-LLUSTER PULJE LISI I NDEZUN-QE SHKELQEN-E TI MERR SYTE-ndodhi e mir ne shtepi-I NDALUN-pun e pa sigurt.

-LLOM LLOQ KLLI-ME PA-nervozim idhnim-ME SHKEL –po vijn ditet e sprovimit-ME U PERLLOQ-brenga borgj.

-ME LLOGARIT E MOS ME PAS SUKSES NE LLOGARITJE-deshira nuk do te plotsohet mos suksese te vogla.

 

                                                 M

   MARTES ME U MARRVESH-fitim-ME LIDH MARTES-deshira nuk do te plotsohet.

-MA I MADH ME QEN SE NE REALITET-vdekje smundje.

-MAGJISTAR FALLTAR –ke shum armiq-MAGJISTARIN ME NDEGJUA-mos beso krejt qka po flitetmashtrim rren dredhi iluzian.

-MAL I GJELBERT-ngjarje e gezueshme.

-MANDESH GRUA ME FEMI NE GJI-ke me ndegjua lajme te pa kendsheme.

-MAZAT MAZI-martes e mir fejes sukses pune.

-ME U MARTUA ME PERSANIN E NJOFTUN-po te prêt jet e lumtur ne martes plotsim deshirave intime-ME TE PA NJOFTUNEN-smundje brenga varfni.

-MAZ KAJMAK-punsim I sukseshem.

-ME MALLKUA ME SHA DIKE-ki kujdes qka po flet paknaqsi.

-MANAFERRA ME PA-ke me ardh deri skamja-ME MBLEDH-dikush shum pot e don-ME HANGER –ke me marr dashnorin e pa deshirum te keq-ME BLE-po vijn paknaqsi te imta dhe grindje.

-MAGARI ME I HYP –ngadal por me siguri po shkon kah suksesi shpetimi I durueshem vuajtun-ME PA-po te prêt grindje smundje-MAGARIN E ZI ME PA-gezim.

-MAGJISTAR FALLTAR-dikush po perpiqet me te me te mashtrua ose me te vjedh.

-MAJMUN –ruaju polltrona smundje.

-MAMUZ-mos beso krejt qka po te thon.

-MANASTIR KUVEND-po shkon kah jeta e qet dhe e rregullueshme-dikujt esht I rrethun me rrena.

-MANEVRA –ndryshim I kendshem  I pa pritur.

-MANIKENE-EN –po folin keq per ty pop o e fajsojn fshehin vleften tende.

-MANTILL-vuajtje marre mashtrim dam me shirim.

-MARGARIN –ruaju nga mashtrimi.

-MASAZHA –te kan ngushtua brengat e imta.

-MASK MBULOJ –po e mashtron mikun shokun pa siguri.

-MACA ME PA-mashtrim vjedhje hargjime te kota-ME VRA MBYT OSE ME RRAH-nje anmik e ke mangut mos besim-MACEN E ZEZ ME PA-fatkeqsi rrezik-TUE NJOUKAT-ngjarje e pa qendrueshme-MACA TE VOGLA –mjerim sulm perdhunim-E BARDH-ruaju nga lajkataret perkedhelesit-ME TE GERRVISHT OSE ME TE HANGER-ndodhi e pa pelqyeshnme-ME HANGER MISH MACE-shkelje kunore-ME PERKEDHEL-ME USHQYE-miresija po te kethehet ne pa mirenjohtesi.

-MASH PER ZJARM-ke me qen propozues.

-ME MAT DIQKA-ruaju nga pergjegjesit e shpijunit.

-MAGJE PLOT-fitim nderim ne shoqeri-E ZBRAZET-ke me u gjet ne shoqeri te keqe skamje mjerim.

-MARRJE MENDSH ME RA NE TE FIKT VILONI-hiq dor nga puna e filluar humbje-ME PA DIKE NE VILONI-fati pot e buzeqesh.

-MASKARA PERRALLAGJI-para aksianit mendohu mir per pasojat.

-MARIMANG-lajme te gezueshme ngjarje me fat-PELHUR E MARIMANGES-ke me ba pun te sukseseshme.

-MAL BJESHK ME PA-ndryshim ne pun-ME HYP PERPJET ME ZBRIT-veshtersi udhtim pa deshiren tende-ME MJEGULL-po te prêt pasiguri e rende.

-MONDATOR KREDITOR-kan me te ngushllua borgjet.

-I MASHTRUEM ME QEN-banu ma I kujdesshem.

-ME MASHTRUA DIKEN-dikush pot e pergojon.

-MAKAT KREJT-humbje ne lotari-TE SHKYEME TE PA LAME-fitim-TE SHKURTA-idhnim ne afersi-TE GJATA-perparim ne pun.

-ME BA MARRVESHJE PER DIQKA-kan me te mashtrua nese nuk bahesh I kujdesshem.

-ME U MARTUA ME PERSANIN E NJOHUR-gezim qaste te kendshme fati pot e buzqesh-ME PERSANIN E PA NJOHUR-fatkeqsi SMUNDJE.

-MAGJUPE JEVG-kan me u zbulua msheftesit.

-MAQIN QEPSE-perparim ne amvisni zotnillek.

-MAL I GJELBERT-fat shendet I mire-I ZHVESHUR-punet kan me te ngushtua shtyp-MALI I ERRET-merzi deshprim fatkeqsi-ME U DJEG-pikllim humbje-I PREM –mos sukses-PREJ PISHE-befasi e madhe-PREJ AHUT –fitim I madh.

-MERZI BRENG-ME U MERZIT-jet pa halle.

-MELQI MUSHKRI-ruaju nga alkooli shpirtus.

-MEJHANE PIJETORE-gezim.

-MEL HEJDE-skamje.

-METER OSE SHIRIT PER MATJE-mashtrim.

-METEOR-YJE ME PA NE QIELL-fatin e ke per nje koh te shkurter verejtje serioze.

-NEMEC ME QEN –poshtrim-ME PA-shperblim vizit.

--I MERZITUN ME QEN-ke me marr lajme te keqija.

-MESTE-shum pun pak dobi.

-MEDALJE DEKORAT-po te prêt posit e madhe ose shperblim.

-ME U MERDHI ME U FTOF-ka me te gjet njefar paknaqsie varfrije.

-MESIM ME DHAN LIGJERATA-ME MBAJT-dikush do te adhuron-ME NDEGJUA-ka me te pikllua shoku dashamiri.

-MESUES PROFESOR ME PA-ke me vujt per shkak te mendjelehtesis-ME BISEDUA ME TE-rrethanat pot e normalizohen.

-ME MESUA NE SHKOLL-po te prêt fat I madh.

-ME SHTRENGUA DIKEN PER FYTI-ruaju prej gjygjit.

-MBYTJE ME TE ZANUN FRYME TE TJERET ME I MBYT-fitim mbi kundershtaret-kapercim pengesash-ME U MBYT NE UJE-shendet –NE LLOQ-LLOM-fatkeqsi smundje e pa pritur.

-MBATHJE TE REJA-lajme te mira-TE VJETRA-ke me pas rival kundershtar ne dashuri.

-I MBATHUN ME OPINGA ME QEN-fat.

-MBLEDHJE KU PIHET SHUM-po vijn koh fatlume ne pergjethsi.

-MBYTJE VRASJE HUMBJE VARJE ME PA-keq pot e shkruhet paknaqsi.

-ME MBATH KALIN-smundje fat keqsi.

-ME MBREH DIQKA-breng.

-ME MBJELL AREN-mundimi ka me tu shperblye.

-ME U MBYT NE UJE-martes e pa fat.

-TE MBJELLURAT FAR E GJELBRET E MIRE-fitim I mir-TE BIM-TE RREGULLUEM-risi ne familje.

-ME MAJT ZI PER DIKEN-pa knaqsia do te trokit te dera.

-MIELL TE ZAKONSHEM-te pasurit fitim-FUKAREJA –permisim.

-MIELL TE HOLL TE BARDH-te pasurit fatkeqsi-TE VARFURIT perparim fitim.

-MIZERI SHUM INSEKTE TE NDYTA-smundje ne familje zili nga rrethi.

-MISHNGRENES NJERI NGRENES-KANIBAL-mos shpreso ne asgje t emir.

-MISH ME PA-trashegim-ME BLE-grindje ne loj-fitim-ME ZIJE-fatmirqenje-ME PJEK-ke shum shpenzime.

-MISH ME HANGER-TE NJOM-TE PA ZIEM –smundje vdekje-TE PERGADITUR-fat dobi-TE NXEHT-do te merzitesh shqetsohesh.

-MIRAZ armiqt kan frig nga ti.

-MINI –ruaju nga hajnat dami urija.

-MINJ TE MEDHENJ-marre poshtnim smundje-mashtrim.

-MISH I PJEKUN- ME PA-ardhmeri e mir gosti dasem banket –ME HANGER MISH-TE PJEKUN-fatkeqsi grindje e madhe.

-MILICIJA-gjygj pa knaqsi.

-ME MRE DIQKA –breng.

-MIK MIKESH SHOK SHOQE DASHAMIR ME TAKUA-gezim –ME HUMB-po te prêt fatkeqsija-ME TERATHTUA-ke me u turpnua-ME I PAR TE SEMUR-po te pergaditet keq-ME I PERVJELL-vuajtje –ME U GRIND ME TE-shenj e mir –ME URRAH-smundje.

-MIUN QORR-ke me qen I vjedhun lajm I keq.

-MIGJA GRUAJA E MIGJES-rren grindje.

-MJERIM SKAMJE SKAMJE ME QEN I VARFUN-ne menyr te volitshme do ti rregullosh gjanat tua pasuni.

-ME PA DIKE TJETER NE MJERIM-pendim fatkeqsi.

-NJERIUN MJEKRROSH-do te idhnohesh me dike.

-MJEKRREN ME PAS TE MADHE-trashegim shendet-TE VOGEL-smundje varfni skamje-E THINJUR-nderim I madh-MJEKRREN E KUQE-fitim-TE ZEZ-shpenzime te medha humbje.

-MJEKRREN ME RRUA-ke me qen ne rrezik.

-MJELLME-fat ne martes dasem risi ne shtepi.

-MJEKU PER TE SMURIT-sherim-TE SHERUEMVE –le ta ruajn msheftesin e punes smundje-ME BISEDUA ME MJEKUN-nuk do te plotsohet deshira.

-MJEGULL E DENDUN-smundje ke me ran e bela merzi ngatrres vuajtje-E RRALL-fitim I vogel fat.

-MJEDRRA ME MBLEDH-pas veshtersive prit ma mirqenje lumturije-ME HANGER –grindje dashurije.

-MJALT ME KULLUA-humbje e vogel djegje-ME LYE BUKEN ME TA-po te rrethojn njerzit e keqi-ME HANGER-ME U AMBELSUA –sikses ne pun.

-MORRA ME PAS-paknaqsi idhnim prej te cilit shpejt ke me u nxjerr do te perjetosh pak dam-ME VRA-pasuni fitim mbarim I skamjes dikujt perparim.

-MOLLA ME VJEL-gezim sukses ne pun-ME MBLEDH –ke me pas pun te mira-ME I PA NE DEG-do te zgjanohet rrethi I miqve tu ke me marr lajme te kendshme-TE KALBURA-dam I madh-TRUNGU PA FRYT-smundje-TRUNGU NE LULEZIM-fat gezim –ME HANGER-TE GJELBERTA-breng skamje-TE PJEKURA-do te defrohesh ne dashuri.

-MOLER ME LYE-shmangu nga punet e felliqta.

-MOBILIZIM-ke me vujt mos sukses ne pun.

-MOTOR MAKIN TJETER-NE PUN kaperce zemrimin tend-ME QEN NE QETSI-PUSHIM-diqka te ndrydh dhemb.

-MOTOQIKLET-mendjelehtesi ne ne shenjteri bekim.

-MOTRA ME PA-ke me marr dhurat-ME PA QE ASHT VDEK-harmoni ne familje.

-MOQAL KU MBAHEN BIM PESHQ-idhnim kasavet grindje rreth dashuris.

-MUSTAQET E MEDHA-faleminderim dhurat fitim sukses.

-MULLI ME ER-armiku ka me te mashtrua-MULLISI –shtim I familjes.

-MURRIZI I EGER-paknaqsi e gjat.

-MUSAFIRET ME I PAS-po te prêt veshtersi fatkeqsi-ME QEN MUSAFIR-ke me pas shpenzime te medha-ME I PRIT –se shpejti ngjarje e gezueshme.

-MURI ME PA-ke me u pajtua me kundershtaret-ME HYP NE MUR-ruaju prej grindjes-ME U RREZUA NGA MURI-dikush ka me te perqesh-ME KERCYE NGA MURI-ardhmeri e gezueshme-ME PA DUKE U SHKATRRUA-fatkeqsi-ME SHETIT NEPER MUR-ke me I largua pengesat ne pun.

-MURATIMIN E SHTEPIS ME PA-shprengulje vdekje-VET ME MURUA ZITUA-sukses I shpejt jet e gjat.

-MURATORI-mos sukses humbje merzi.

-MUSHKAJ –ke me perjetua pa knaqsi te imta.

-MUSHKE –ruaju nga njerzit keq beres ngatrresa ose fitim I te hollave.

-MULLI ME PA-punet kan me te perparua-ME BLUA ME TE-shpifje inat grindje.

-MULLI PER KAFE-shpifje fat I shkurt dikujt befasi e gezueshme.

-ME QEN MULLINGJI-zmadhim I familjes ndodhi e kendshme.

-MUZIK ME NDEGJUA-TE MIRE-lajme te gezueshme-TE KEQE-po te kerrcenohet por mos u tut.

-ME I RA VET NDONI INSTRUMENTIT-ke me u dashurua ne ndoni loj kercim vallzim ose tubim.

-MUNDIM VUAJTJE ME PA-lajme te pa deshirueshme.

-ME MUNDUA DIKE-kan me te okupua brengat fatkeqsit.

-MULLAR SANE OSE KASHTE NAVIQ pasuni fitim.

-MUZIKANTET –dashuri e re.

-MISER I PA MBLEDHUR-pun e suksesshme-ME MBLEDH-jet e gjat e qet e lumtur-ME GJVESH-argetim permisim-ME BLUA-ke me mashtrua dike.

-MYSHKU NE MAL-ME PA-deshira nuk pot e plotsohet pot e prêt sherbim I pa pelqyeshem-ME RA NE TE-shendet fitim.

-ME U MSHEF-ndergjegjejen e ke te shqetsuar.

-MEL HEJDE-skamje.

-ME MBYT ME QEN I SHTRENGUEM PER FYTI-veshtersi dhe pa siguri te presin.

-MAMI GJYSHE PER TE LIRET-martes-PER TE KUNORZUEMIT-fimi-PLEQVE-smundje zbulim msheftesive.

                                                  N

-NATA-mos prit kurgja mir nga rrethi shpifje.

-NANA ME PA-ke me ndegjua lajme te mira te kendshme-ME FOL ME TE-ndermarrje e suksesshme per nje pun me hy ne nje pun me sukses-ME TE VDEK NANA-fatkeqsi brenga-TE VDEKUREN ME PA SE ASHT GJALL-jet e gjat perparim.

-NEPUNES MATIQAR-per te kurorzuarit fat ne martes-PER TE PA KURORZUARIT –takim dashurije.

-ME KRYE NEVOJEN-po te paraqiten suksese.

-ME NOTUA NEN UJE-skamje fatkeqsi.

-ME NOTUA NE UJE TE KTHJELLET-jet pa brenga-NE TE TURBULLT-frig mos qetsi-ME U FUNDOS OSE ME NOTUA PA SUKSES—ME U MBYT-fatkeqsija ne prag ne afersi.

-I NDJEKUN ME QEN –dam nga shpifjet.

-ME NDERTUA DIQKA-udhtim I gjat.

-NDRIKULLEN ME PA-ke me fitua dhurat-kumari-PER TE LIRET –martes-sukses ne pun.

-ME NDERRUA DIQKA ME DIKE-trazim I befasishem.

-ME U NDA ME DIKE-per dike ke me pas dhimbje-ME U ANKUA-trashigim I vogel-ME PA NDAMJEN-ke me pas humbje ne pun.

-NDESHJE NE RRUG-udhtim I pa kendshehem.

-ME U NGUT NE ANDERR-ndergjegjejen e ke te pa qetsueshem.

-ME U NGATRRUA ME MIKUN-ke me psua humbje-dikujt martes e mir-ME U NGATRRUA ME DASHNORIN-takim I shpejt me persanin e dashur.

-NGJYRA E VERDH E SARIT-idhnim gjelozi pa knaqesi.

-NGJYR PER NGJYROSJE E ZEZ-pikllim vuajtje-E BARDH-kasavet-E KUQE-shpenzime te medha-E KALTERT –parandjenja te zeza-E VERDH LULS-ke me I realizuaqellimet e punes-E GJELBERT-dasem fest-ME BLE BOJ-diqka po vendoset ne lidhje me ty-ME PERZIJE NGJYR-miku shoku ka me te lan ne zhgenjim.

-ME NGJYROS DIQKA-paknaqsi e pa pritur.

-NDAMJE QKUNORIZIM MARTESE-ke me u ngatrrua ne nje pun te ndyt.

-NGJAL ME PA-grindje gjykim-ME HANGER-shpifje-ME NXAN –lajme te kendshme fitim.

-NGJYR E KUQE-per mashkuj fatkeqsi-PER FEMRA –fat ne dashuri.

-NGJYR E ZEZ-pikllim lot idhnim.

-ME NGJIT DIQKA-ndergjegjejen e ke te shqetsuar.

-NXENES ME QEN-gezim defrim-ME PA –fitim I vogel trashigim-ME RRAH-kan me te gjet brenga.

-NXEHTESIJA-paksoj deshirat tua te pa vend.

-ME U NXE-ruaju nga provokatori-ME I PA TE TJERET-mashtrim dredhi.

-ME NUMRUA DIQKA-dikush ka me te shqetsua pengua.

-NUMRAT ME I PA ANDERR-provo me tan e lotari-NESE NUK I MBAN MEND-do te perjetosh humbje.

-NUSE DHANDERR ME PA-gezim fat-ME PUTH-argetim ne dasem ose fest-ME LUJT ME DHANDRRIN NUSEN-martes e shpejt-ME QUA TE MATIQARI-do te plotesohet deshira-ME QEN DHANDERR NUSE-shiko me u fejua martua.

-NUSJA ME VDEK-ke me u martua 2 her.

-NUSEN ME PA-grindje fatkeqsi ramje ne fjal.

NUSJA E DAJES-grindje ne familje.

-NGISHTES I ZAKONSHEM-smundje ne shtepi idhnim-I ARGJENT-jet pa trazime martes me fat.

-NIP MBES-shum gjat ke me jetua.

-NYJE ME LIDHE-ngatrres pikllim—ME ZGJIDH-sukses mirqenje fitim.

-I NDJEKUN ME QEN PREJ DIKUJT-banu trim guximtar.

-ME NGJIT DIQKA-ndergjegjejen e ke te shqetsuar.

                                              NJ

-NJERIUN QE KA PI SHUM OSE QE KA ZAKON ME PIJ RAKI ME PA-marre smundje smundje.

-NJERZISHEM I PIKLLUM ME QEN-ke me u gezua.

-NJERIUN E QMENDUR ME PA-dikush ka me te mashtrua.

-NJEREZ TE PA NJOHUR ME PA-brenga te vogla.

-NJERK –do te gjurmon rreziku grindje.

-NJERI TE VDEKUR ME PA NE SHTEPI-smundje frig-ME I DHAN ME HANGER-kunorizim I pasur-ME U SHTRI AFER TE VDEKURIT-vdekje-ME QEN I VDEKUR-jet e gjat shendet-TE VDEKURIT ME I PA QE JAN GJALL-brengat tua kan me qen te shkurta-ME PUTH TE VDEKURIN-pun te mshefta-I VDEKURI ME JETUA-fat ndryshim I te mirave ndonjeher smundje-MA SHUM TE VDEKUR-ngjarje e gezueshme.

-VARG NJERZISH NE TE HECUN PER PARA-ngjarje e rendesishme-ME QEN NE VARG NJERZISH-mos e lesho punen e filluar.

-TE NJOHURIN ME E TAKUA-avantur dashurije e pritur kaher.

-NJERIUN E MBYTUN NE UJ ME PA-ke me humb shokun dashamirin.

                                                                                                        

                                                  O

OBORR ME PASTRUA-grindje shpifje fjal-ME PA-sukses ne pun.

-ODE VEND PRITJE-miresin tende po e shperdorojn keq perdorin te tjeret.

-OFICER-deri te festa dhe nderimi veshtir ke me ardhe.

-OPINGAT KREJT-breng-TE SHKYEME-smundje-TE REJA-gezim.

-OPER VEPER TEATRALE-do te zmadhohet familja.

-OPERACIAN-ME PA-po te prêt spitali-ME QEN I OPERUEM-ke me qen I shendosh I liruem nga brengat ose ndryshim I pa kendshem.

-OPIUM DROG ME PA-fatkeqsi-ME U KNAQ ME U DEFRYE-smundje e rend-humbje nderi.

-ORMAN PLOT-mireqenje-E ZBRAZET-dikush ka me te vjedhose me te ba dam te vogel jet e gjat-I RI-ende je naiv  ithjesht pa te keqe.

-ORIZ ME PA-shtim pasurije-ME HANGER-shendet dhe jet e gjat-ME BLE-grindje veshtersi humbje-ME ZIJE-mirqenje shendet.

-PRE SAHAT I SHTRENJT-ki kujdes ne pasuri-ME NGRE OREN-se shpejti avantur dashurije—ME BLE OSE ME FITUA-lajme interesante-ME NDIGJUA KRIZMEN E ORES-fatkeqsi.

-ORE ZGJUESE ME PA-knaqsi-ME NDEGJUA ZILEN E ORES-banu I kujdeseshem.

-ORA NE PURG-NE KULL TE KISHES-ME NDEGJUA-fatkeqsi detyra delicate.

-ORGANET GJENITALE-merzidhe veshtersi ne dukje.

-ORRTEK RRESHQITJE-DHEU BORE ETJ.-rreziku po afrohet.

-OXHAK PA TYM-skamje-ME TYM-sherbim imir sukses-ME FLAK-fitim mirqenje.

-PASTRUES OXHAQESH-ME QEN-zjarr ne shtepi lajme te rendesishme-ME PA-ke me u qlirua nga dyshimet e pa drejtesis.

 

                                              P    

-PISH KANDIL-FEST ME PISHTAR ME I VESHTRUA-pohim sukses ne aksijan-ngjarje e ndalueme pengueme-ME BAJT-dashuri e dyshimt e kethyeshme fat.

-I PA PUN ME QEN-fat ne kuti loj fati.

-I PASUR ME QEN-largoju rrezikut.

-TE PASURIN ME PA-ME U BA-grindje ne shtepi humbje.

-PAZAR ME PA-do te gjendesh befasisht ne nje shoqeri te madhe-ME QEN NE PAZAR-smundje hargjime te pa parashikueshme.

-PATA TUE FLUTURUA-fitim shoqeri me femra-ME E NDUK-dikush ka me te mashtrua-ME USHQZE ME ZOR-mos I mbroj idet e marra-ME HANGER –grindje familjare-ME PRE-do te jesh I thirrun ne gezim-ME PA NE KENET-lidhje te reja dashurije-ME BERTIT-rrezik fjal te kota.

-PATA E EGER-humbje e vogel.

-PASUNI ME TRASHIGUA-martes e lumtur fejes-ME HUMB-lajme te keqija-ME BLE-shkaperderdhje hargjime te vogla te kota te qojn nga humbjet-ME SHIT-dikush pot e vjedh.

-ME PAGUA DIKE-grindje me miq shok.

-PALLTE DIMRI-breng humbje skamje.

-PAISJE KUAJSH-shendet.

-PAGEZIM FEMIJESH-trashigim fitim.

-I PA DUKSHEM ME QEN-shpresa te kota-ME PAS PUN ME KRIJESA TE PA DUKSHME-mos u huto ngatrro turbullo.

-PARE EURO ME MARR-po te presin shpenzime te medha-ME DHAN –fitimi te eshte ne form-ME NUMRUA-fitim I madh-ME PA-pasunim I pa pritur I menje hershem-ME MARR OSE ME DHAN HUA-breng ngatrrim trazim-ME GJET-fat keqsi poshtnim-ME HUMBE-mos sukses ne pun-ME FALLSIFIKUA-po lufton per mendime te pa ndershme.

-PASQYR ME U KEQYR-po te paraqitet njefar pa knaqsije-ose martes fejes-ME THYE PASQYREN-shum deshira te jesin te pa realizueshme sy qeltesi kujdes-E THYEME –fatkeqsi smundje.

-PARASHUT –smundje.

-PARASHUTIST –fitim.

-PAKET ME MARR-lajm shqetsues-ME DERGUA-dikush ka me te gezua shum-ME QEL-befasi e kendshme-ME HUMB-breng-ME QUA ME POST-ke mbet I harruar.

-PALLATA ME BANUA NE TE-ke me pas mbrojtes te fort miqsi te kendshme-ME PAS PALLAT-ruaju ngsa ziliqaret-ME U SHETIT NEPER PALLAT-zvogeloj shpenzimet.

-PANTOLLA TE REJA-gezim –TE VJETRA-breng-TE ZHYTURA TE SHKYEME-shpifje poshtrim marre-ME I VESH-ke me perjetua nderime dhe njohje-ME I GJVESH-humbje deshtim-ME I HARRNUA-ngatrrim merzi fatkeqsi I te hollave.

-PARZMORE MBUROJ ME PA-rrezik-ME PAS NE VEHTE-po vijn ditet e mira dhe siguri.

-PAPAGALL-po te rrejn me te afermit tu.

-PAPUQE NE KEMB TE HUAJ-dikush pot e prêt me deshir dashurije-NE VEHTE-gezim fitim.

-PARAD PARAKALIM ME PA-merzi e madhe shpenzime-ME MARR PJES-nderim lavdi fam nam.

-PATLIGJANA DOMATE-dashuri e msheft e gezueshme.

-PARK LULISHT-mirqenje jet e gezueshme.

-PARFUM ME LESHUA-marre-ME DHAN ER-po e teporon me kerkesa deshuira-ME PAS-breng deshprim zhgenjim-ME BLE-hargjime te medha-ME I FAL DIKUJT-po merr detyrime obligime te medha-ME MARR DHURAT-mos I harro shokt miqt.

-PASUL ME PA-lajme te mira sukse-ME HANGER-smundje grindje merzitje-ME ZIJE-pun te dobta-ME MBLEDH-vendim I shpejt-ME MBJELL-mos prit shum prej te afermve.

-PATA SHOTA E EGER-sukses I pa pritur argtim.

-PAUN PALLUA-nje shok nuk e ke te sinqert.

-PAQE PET GJELLE-ke me psua turp marre.

-ME PAGUA VET-mjerim skamje-ME I PA TE TJERET TUE PAGUA-fitim.

-ME U PAJTUA ME PERSANIN E DASHUR-defrim-ME SHOK MIQ-grindje-ME ANMIQ-ka me te trondit nje ndodhi e jashtzakonshme-ME SHOK SHOQE TE KUNORZUEM-turp idhnim terbim.

-PATKUA-dit fatlume ne loj udhtim pasuri ke me pas mbrojtje kur te duhet.

-PAISJE PERGADITJE LUFTARAKE-udhtimi pa parapam piknik.

-PAZAR-te pa kunorzumve se shpejti dashuri-TE KUNORZUMVE –shoqeri e pa kendshme.

-I PA DITUR ME QEN-breng pa knaqsi smundje.

-ME PADIT DIKE-je I ngarkuar teper me brenga.

-ME BA PAZARLLEK-ke me ran e varfni.

-ME PASTRUA DIQKA-ke me marr dhurat t emir fat fitim.

-PESHKAQEN-do te vijsh ne rrezik grindje smundje.

-PEND UJI TRIM NE LUM-ME PA-fatkeqsi dam-ME RA NE TE-po i harron detyrimet.

-PESHOJ VAG ME PA-fitim-ME MAT DIQKA-pun te pa sigurta.

-PEM FRUT NE DRU-parashikime te mira per pun-NE TOK-pa knaqsi fatkeqsi-NE KORP-perparim ne pun gezim-ME I SHKUND-I ke kojshit e mir.

-PEM ME HANGER-TE EMBLA-shendet I mir pasuri jet e gjat lumturi.

-PEM ME SHORTUA-largohu nga adetet e tua te keqija-PA FRYT-smundje paknaqsi idhnim-TRUNGU ME LULZIM-mirqenje gezim lumturi.

-PEMISHT ME PA-mosmarrveshje ne dashuri-ME SHETIT NEPER PEMISHT-jet pa halle.

-PELLUMBATAR-dasem gezim hare.

-PELLUMBAT ME I PA NE PULLAZ-lajme te kendshme-TU E FLUTURUA-ke me perjetua gezim hare-ME VRA-ke me humb shokun besnik-ME HANGER-idhnim ne familje pikllim-TYU DASHURUA-idil dashurije-ME LESHUA NGA DUART ME FLUTURUA-ngjarje e perkohshme me te dashurin-ME NXAN –ke me psua damin.

-PERDE DRITARVE-ruaj msheftesit tua ke me imarr vesh msheftesit.

-PERQAFIM SHOKUN MIKUN-fat lumturi nder-PERSANIN E PA NJOFTUN –diken e ke te pa bes.

-ME LAN PENG DIQKA-TENDIN-nuk je larg nga varfnija-TE HUAJIN –shkelje kunore-ME MARR PENG-kurreshtje dam.

-ME PERQESH DIKE-ke me pas ngatrresa merzi trazime.

-ME PERCJELL DIKE-deshirat modeste te pa vuajtun do te plotsohen.

-PE I BARDH-me te pa drejt je I pa ndehun I dyshuem-PE I NGJYROSUN-mos u perziej ne pun te huaja-TE NGATRRUEM-ke me ran e rrezik.

-PERRTAC ME QEN-rast vdekje smundje.

-ME TE PERKEDHEL-shum shpejt je I prekshem I ndishem.

-ME PERKEDHEL DIQKA-ke me humb shpresen ne dashuri me u deshprua.

-PERKEDHELJE DASHURIJE ME PA-fat ne dashuri.

-ME PERKEDHEL DIKEN –dikush ka me te gezua.

-PERBINDESH DETI OSE TJETER-ndergjegjejen e ke te shqetsuar merzi.

-PERMENDORE VARRI-pikllim frig.

-ME PERJETUA FATKEQSIN-ngushllime miqesore.

-PELHUR E MARIMANGES-ke me ba pun me sukses ose te sukseseshme.

-PEGLLA HEKUROSJE-brengat I ke te pa largueme.

-PEKMEZ MARMELAD GJEM-argetim defrim mirqenje shendet.

-PELENA FEMIJESH ME PA-gezim I pa pritur ne shtepi-TE PA PASTRA TE SHKYEME-humbje pa lakmujshmeri-ME I LA –fat ne martes.

-PERIK ME MBAJT-ke me u ba persan I pashem I ndershem perparim ne pun-ME PA DIKE TJETER-kan me te gjet qaste brengosese shtypje dikush ks me te mashtrua.

-PESHKIR –largohu nga ngrindja.

-ME PERGJUA NDEGJUA-ngatrresa grindje e vogel ne shtepi marre smundje.

-PELSITJE ME PLAS DIQKA-po te vjedhin po e tall dike –ME NDEGJUA NJE KRIZM-ke me u dashurua fat-MA SHUM KRIZMA ME NDEGJUA-po te kerrcenohet rreziku.

-PESHKATAR-ruaju nga miqt shokt e rrejshem.

-PESHQIT ME I NXAN ME DOR-mashtrim dredhi deshprim idhnim-ME GJUJT ME ZAN PESHQ-mos sukses ne dashuri gjelozi pikllim-ME I PA TE TJERET TU NXAN PESHQ-trathti pa besi-PESHQ TE VEGJEL-ngatrresa ne shtepi-TE MEDHENJE-ke me psua dam-ME HANGER PESHQ –fat ne loj.

-PERMENDORE ME PA-NE VARREZA-nuk je hakmarres dikujt pikllim-JASHT VORREVE-ke me perjetua argetim fest nderim.

-PETKA RROBA VESHJE-ME QEN I VESHUN BUKUR-jet e kendshme dhe me fat-ME I VESH-miqsi shoqeri e re-TE LARME-avantur ndodhi ne udhtim –TE BARDHA-nderim dikujt kunorzim-RROBA TE STOLISURA-ke me perjetua fat dhe nder i ri lidhje e re dashurije-TE VJETRA-rrezik nga zjarri-TE SHKELQYEME-grindje-ME HARRNUA FUSTANIN-ke me qen I shperblyem per mundimin tend-ME LA-ka me tu plotsua deshira-RROBA TE POSHTME OSE TE BRENDSHME-fat ne dashuri.

-PESHKOP KISHTAR ME PA-ke me I realizua qellimet tua-ME BISEDUA ME TE-fat ne familje.

-ME PERSHPERIT ME DIKE-mos I permend te tjeret per te keq-ME PERSHPERIT ME TE DASHURIN- EN-zhgenjim deshprim.

-PERMBYTJE ANIJES ME PA-miqsi e sinqert-ME PSUA-breng idhnim.

-PERSHPERITJE NGJARJE NE RAST VDEKJE-ke me humb shokun e dashur.

-PISH NE MAL-prit dit te mira.

-PITE ME KAJMAK-grindje disponim I shkurt.

-PIJANO ME PA-martes e lumtur gezim-ME I RA-lajme te pa deshirueshme-ME NDEGJUA –po I kethehesh dashuris se vjeter.

-PIJE SHITES- SE—shendet defrim.

-PIVA ME PI-gezim perparim.

-PIJAVIC USHUJZ-ruju nga fajdegjit.

-PIRAMID ME PA-nderim dhe fitim.

-ME PI DIQKA AMBEL-po vijn qaste dashurije e ledhatime-TE ITHT TE ASHPER TE THARBET-breng merzi.

-ME PI SHUM E SHPESH RAKI-idhnim marre.

-PITE ME HANGER-fitim I vogel perparim.

-PIGJAME ME VESH-mos sukses ne pun grundje me persanin e dashur-ME GJVESH-sukses dashurije ne pun.

-POCANK- REVOLE ME PAS-me trimri ke me u mbajt ne rrezik-ME PA-shenj sigurimi dhe stabilizimi-ME QIT-ruaju nga hovi gjesti I rrembyeshem mendo ateher fol.

-I PIKLLUEM I BRENGOSUN ME QEN-ke me u gezua.

-PJESHK ME HANGER-takim I serishem me ate qe e don jet e qet-ME MBLEDH-shtim I pasuris miqsi-ME PA –do te vish deri te nje sprovim-ME BLE-ke shok t emir.

-PJERRTESIN –ke me ran e brenga te kalueme.

-PJATA ME PA-dashuri e msheft festim lajm I vertet-ME THYE-brenga pikllim.

-PJEPEN-marre pikllim.

-PLAG VARR E PREME KAME A DORE NE TY-ndamje me te dashuren-in-NE DIKE TJETER-do ta humbish shokun.

-PLESHTA ME LYP-grindje ne shtepi-ME I VRA-ma te rinjte pot e vjedhin hall-ME KERCYE-do te marrish lajme te rrejshme.

-PLE LLOM NE FUSH-fitim hapje testamenti-NEPER SHTEPI-fat-ME HEC NEPER TA-zemrim shpifje.

-PLEHUN NEPER AR ME PA-do te kesh pun te sukseseshme-ME MBAJT NEPER ARE-po te shtohet pasurija-GRUMBULL I VOGEL I PLEHUT-banu kursimtar-GRUMBULL I MADH-pasurim fat-ME PERHAP NEPER AR-mundi ka me ta pagua.

-PLEHNISHT ME PA-ka me te gjet varfrija-ME LYP DIQKA NEPER TE-lumturi.

-PLEVIC BURG I KUAJVE-shpejt ke me u largua nga brengat pasurim.

-PLEP-jet pa halle gezim-ME U LUHAT LEKUND-vdekje vujtje.

-ME U PLAGOS SHKAKTUA VARR-smundje humbje.

-I PLAQKITUN ME QEN-je shum I pa kujdeseshem ndaj persanit te dashur.

-ME PLAQKIT DIKE-nuk ke me mujt me ruajt msheftesin.

-ME U PLAK-jet e gjat.

-PLAZH –udhtim lajme te mira defrim.

-PLAN ME VIZATUA-barra ka me te pagua.

-PLLUG ME LEVRUA-lumturi mirqenje dit me fat-ME I PA TE TJERET-ke me pas ndihm nga shoket nuk je I lanun pas dore-ME PA PLLUGUN-martes me fat.

-PLUHUN-dam ki kujdes qka po flet.

-I PLAGOSUN ME QEN –dashurija ka me qen e kethyeshme-ME PLAGOS DIKE-ke me u deshprua zhgenjye-ME I PA TE PLAGOSURIT-vdekje-MA SHUM TE PLAGOSUR-ke me mjerua dike ke me u ba fat zi dike me qendrimin tend te ftoft-ME LIDH PLAGEN-fat shperblim.

-PLAKU PLAKA NESE NUK E NJE-fatkeqsi smundje vdekje idhnim shpirtkeqsi-NESE E KE TE NJOFTUN-ke me perjetua nderim festim lajme te mira.

-PLEP-je I rrethuar me fat.

-ME PLAQKIT DIKE ME U HAKMARR-prapsi ne pun.

-ME U SJELL POSHT E NALT ME GABUA RRUGEN E MIR NE QYTET-ngadal por me siguri ke me perfundua punen e filluar kaher-JASHT QYTETIT-mundime te kota gjeth far befasije-NE MAL-kethehesh ne rrug te                                                                  shtrembert rrug pa rrug njoftim miqesi te re-NE FUSH –mashtrim.

-POTER ME NDEGJUA-ke me marr lajme te merzitshme.

-I PORSALINDURI FOSHNJE-fillo jet te re-gjethqka ne korizjan e ndryshkur.

-PORTOFOL KULET PLOT-humbje –E ZBRAZET –fitim I pa pritur I menje hershem-ME HUMB-ka me te gjet pa knaqesija.

-POGAQE KULAQ ME HANGER-lumturi –ME GATUA-argetim-ME PA-harmoni ne shtepi.

-PODRUM QILER PLOT-lumturi-E ZBRAZET-kot marrezisht po e hargjon pasurin marre-ME PIJE-ke me pas grindje te kalueshme bela dhe ngatrresa-ME RA NEPER POD NE PODRUM-paknaqsi e madhe.

-POLITIK ME MBAJT-ke me mashtrua ose ka me te mashtrua grindje-POLAK ROJTAR ARASH LIVADHESH-ME PA-pun e sukseseshme.

-ME QEN POLAK-koh e veshtir.

-PORTOKALLA ME PA-fat keqsi trathti-ME HANGER-perjetime dashurije-e pa pritur-ME BLE-mos I le te gjitha ne nje leter.

-PONJAV-QERGE-gezim I shkurt.

-POSTJERI POSTA-plotsim deshire lajme te gezueshme.

-PRUSH GAC-dashurija ka me te fraskua.

-PRIT PUSI-dam ne pun.

-PROVIME NDEGJIME-ke me u konurzua me sukses.

-PRIS ME QEN I PARI-ruaju nga ziliqaret.

-ME PRE ME QEP DIQKA-ke mar rose me dhan dhurat t emir.

-PRRACK VIJ UJI PRRUA I VOGEL OSE I MADH-idhnim-PRRUA I VOGEL JET E REHATSHME-I KTHJELLET-pasuri-I TURBULLT –ke me u smu-I SHTJERRUN –shpresa ne vehte-E THELL-po e ruan msheftesin e huaj-I SHPEJT DHE I VERRSHUEM-smundje vdekje pa knaqsi-PRRUA I THAT-pa knaqsin e ken e afersi.

-PRANVER-lajme te mira nga persani I dashur.

-PRIND TE SHENDOSH-fat-TE SEMUR-po te presin ngatrresa-TE VDEKUN-permisim I rrethanave materiale.

-PRIFT KISHTAR NJE-ke me pas se shpejti nje far pa knaqesije-ME SHUM-heq dor nga qellimet tua skandaloze te turpshme jet e gjat por me brenga-ME BISEDUA ME TA-ruaju nga mashtrimet trathtit.

-ME PRIT DIKE-ke me marr lajme te kendshme dashurije.

-PUL BARDHAT ME I PA-per te martumit ndamje me lot-PER TE PA MARTUEMIT-fat ne dashuri gezim.

-SHTEPI PUBLIKE –marre poshtrim.

-PULA E LIGSH-turp marre-E MAJME –ke me perjetua nderim te madh dhe fat-ME ZOGJ-fat ne dashuri kunorzim dhe fitim-ME VE-kan me tu hap punet pushtim dashurije-TUE NDJEK GJELI-mos u beso shokve kinse shok t emir.

-PULLAZ KULM PREJ QERAMIDAVE-jet e gjat-PREJ DRURIT OSE KASHTE-ka me te trathtua shoku-KULM I SHEMBUN-po te kanoset fatkeqsija sprovimi-ME RA NGA KULMI-ke me perjetua nderim te madh.

-PULL POSTALE-lajme prej se largu.

-PUSHIM ME MARR-kalimkohe me gezim argetim.

-PUPLA PENDEL-deshira pot e plotsohet ose leter.

-PUTHJA RECIPROKE ME DHAN ME MARR-ka me u nis per rrug dashnori-ja-ME VJEDH PUTHJE-ruaju nga shfaqja e dashuris se rrejshme dashuri e pa qendrueshme.

-PUSHK PLOT-shenj e mir per qka ta marrish dikush ka me te ndihmua-PUSHKA E ZBRAZET-deshira nuk do te plotsohet.

-PUSHKATIM QITJE NE SHENJE-fatkeqsi poshtnim smundje humbje.

-PULAT E DETIT ME I PA-nga situate e pa kendshme leht ke me u nxjerr mir qenje.

-ME HANGER OSE ME MARR-gezim punsim-ME PRE-shum ta kan inat lakmi.

-PYLL ME BLERIM TE PER HERSHEM BIM PYJORE ME PA-pikllim-ME MBLEDH-armiqsi.

-ME PSHTY DIKE OSE ME QEN I PESHTYM-lajm I gezueshem fat.

-I PERGJAKUN ME QEN-rrezik grindje poshtnim.

-PRANGAT NE VEHTE ME I PAS-ruaju nga ziliqaret-NE DIKE TJETER-burgim grindje-ME I VENDOS NE VEND TE VET-martes.

-ME TURPNUA KORIT DIKEN-nje kundershtar e ke mangut ma pak-.

-ME ZAN GJUAJT PESHQ ME GREP-po e humb kohen per pun te pa dobishme rrezikshme per shkak te pa kujdesis.

-PROQESIAN ME PA-breng humbje-ME MARR PJES-jeta pot e hyn ne ujra fatlume.

-ME PRE OSE ME QEP DIQKA-ke me marr ose me dhan dhurat.

-PERRALLA ME NDEGJUA-dikush ka me te mashtrua-ME TREGUA-pa sukses ke me u perpjek pajtua pershtat.

                                                                                                          

                                                     R                                              

-RAKET RREZE ZJARRI-gezim I pa pritur ne familje.

-RE DEPERTIM I BEFASISHEM RESH-po te vijn ditet me fatme te cilat shpejt ke me harrua te kaluaren.

-ROB I ZANUN ME QEN-te tjeret kan me u kujdes per ty.

-TE ZANUNIT ROB ME I PA-ke me qen I mashtrum.

-RE TE MEDHA DHE TE ZEZA-fatkeqsi grindje-TE VOGLA TE LUMBARDHME-fat qetsim shpirtror.

-ME RA ME U RREZUA NGA QERRJA-prapsim-PREJ KALIT-e ke poziten ne lekundje-PREJ SE NALTI-fatkeqsi her her vdekje.

-ROS SHOT NE UJ-ke me mbajt fjalim me rendesi ke me u pajtua me dike-NE TE TERUN-grindje ngatrresa ne pun-ME HANGER-brenga pikllim.

-RAN ZALL-dikush ka me te mashtrua.

-RAKI E PJEKUN-sukses ne shtepi-ME PI-lajme te mira dhe te gezueshme-ME SHIT RAKI –grindje pot e presin.

-RANDEVU-gezime dashurije pot e presin.

-REGRUT –dobet je I paguar ne pun.

-RISKA PETESH BRUM-konflikt grindje me miq shok paknaqsi ngatrresa dashurije.

-RENDE ZDRUKTHME ZDRUKTHTUA ME GRI-rrethi ta ka zili.

-ROZ MARIN-ME PA-kan me te qmua rrethi-ME U STOLIS ME TE-pikllim per shkak te ndamjes.

-ROJEN ME PA-koha ashte pare-ME QEN NE ROJE-breng dashurije dyshim vjedhje.

 RR                                                                                                                                                                                                    

-RRANJ ME HANGER-diskutim grindje kurth-ME RMUA NXJERR-pasurim.

-ME RRAH DIKE-gjdo gja asht mir mbasi mbaron mirm-ME RRAH GRUAN TENDE-e pa bes te ashte gruaja-ose grindje ne shtepi.

-RRAHJE ME PA-po te kanoset rreziku I jetes-ME MARR PJES NE RRAHJE-je I rrethuar me anmiq.

-RREZIK JETSOR ME SHKUA ME ARDH NE RREZIK-drejtesija asht e ngadalshme por e mberrime.

-ME RREFYE ME TREGUA MEKATE-ke me ran e merzi dhe paknaqesi per shkak te mos sukseseve ne pun.

-RRESHQITJE ME PA-sukses fitim-ME RRESHQIT –ki kujdes most e mashtrojn.

-RRAHJEN ME PA-ke me I mposht veshtersit e rrezikshme.

-RRUDHA ME PAS NE BALL-do te biesh ne pa knaqsi-NE FYTYR-nuk po mendon per ditet e pleqris.

-ME RREJT VET-mos sukses mjerim-ME I NDEGJUA RRENAT-dikush ka me te mashtrua.

-RREPA KARROTA ME HANGER-mundime te kota-ME PA-breng.

-RREP ME PA-dam per shkak te thash e themeve-ME I HANGER-pp I shmang detyrimet tua-ME I NDUK-ke me u turpnua pa arssye.

-RRESHIN PESHQEVE-kan me te gjet brenga dashurije.

-RREZIK ME PA-fatkeqsi ne familje ose ne rrethin te aferme-ME QEN NE RREZIK-smundje trazim grindje e vogel.

-ME RRENBYE DIQKA-mos marrveshje ne martes-grindje ne mes te dashuruemve.

-RROBAT E POSHTME TE BRENDSHME-fat ne dashuri.

-RROBA TE GRAVE TE MASHKULLI-dam turp.

-RROBAQEPS-SE-shpifje humbje hargjime te pa parapame pa nevojshme shoqeri e lumtur –ME PRE-QEP –dhurat e mir.

-RROBA GJAHU-permisim I te ardhurave.

-RROTAT DHE PJES TJERA TE QERRES-TE RREGULLUEME-diskutim gjygj.

-ME U RRA ME RRA DAJAK-pa knaqsi ne shtepi.

-RROBA KOSTUM ME BAJT-ME PA-ME BLE-ME VESH TE BARDHA-fat ne dashuri dhe pun-TE REJA-fitim ke me u dashurua-TE KUQE MASHTRIM-TE VERDHA SARITA-gjelozi mashtrim-TE LARME-sjellje e pa hijshme-TE ERRTA-ke perparsi para kundershtarit-TE VJETRA OSE TE PA LAME-humbje nderi shikimi pamja smundje-TE GRISUNA-ke me u turpnua-TE ARRNUEME-ma shum modesti thjeshtesi-TE ZEZA-ke me u grind-SHUM TE GJANA-ke me u ba I pa ngim-ME I SHKUND OSE TE SHKUNDUNE-ke me qen ne skamje mjerim.

-RRITESE FEMIJESH DAD-ngatrresa ne shtepi kan me te zan ne veprim.

-RRJET PER SHTRIMJE-suksese te medha ne pun-PER GJUAJTJEN E PESHQEVE-ME PA-grindje mos marrveshje te vogla koh e veshtir-ME PA TUE MARUA RRJET-ruaju most e gjejn ne veper nuk hahen te gjitha ato qe fluturojn.

-RRUSH ME MBLEDH-ndamje e pa pritur lot-ME SHTRYDH-ke me u takua me nje njeri-ME HANGER-ke me pas ma shum dashnor shendet.

-RRUFE VETETIM NE QIELL-smundje grindje fatkeqsi.

-RRUG E MADHE E GJAN E MIR-fat pune e dobishme-E KEQE E RREPINT THIK TE POSHT-veshtersit pot e afrohen-ME HEC NE KEMB RRUGES-mos ju lesho askujt-ME UDHTUA ME NJE MJET-udhtim.

-ME RRAH ME SHKOP DIKE-dami ka me ta terhjek vemendjen verejtjen-ME TE RRAH DIKUSH-befasi e madhe pa detyrim ke meja arrit qellimit ne rrezik.

       

                                                     S

-SAKAT ME QEN-perulje poshtrim-skamje pa knaqsi-ME PA-ndihm e pa pritur-ME FITUA DHURAT-ka me u qtua pasurija e jote sukses ne punme thye saksin—ke me humb mikun shokun idhnim.

-SAGJAK I SHUEM I FIKUN-rrezik I kalueshem-ME PRUSH-smundje mundime te turpshme.

-SALLAM SUGJUK ME PA-fatkeqsi veshtersi ne rrug-ME HANGER-grindje me persanin e dashur.

-sallat me pa—shpresa te kota sprovim dashurije-ME HANGER-smundje e lehte.

-SANDUKU I TE VDEKURIT ME TE VDEKURIN-rast vdekje pikllim pengesa-I ZBRAZET –brenga-idhnim-besim-ME QEN NE TE-jet e gjat-ME BLE-idhnim.

-SAJ RRESHQITJE ME SAJ-befasi e pa deshirueshme mashtrim bring.

-SAPUN-ne se I ke kurthit ke me pas sukses.

-SARM ME HANGER-shum ke me jetua.

-SAKIC ME PA-fat knaqsi-ME SHORTUA-humbje ngatrresa te vogla.

-SAN ME MBLEDH-mjerim skamje-ME SHTRI NE SAN-gezim knaqsi shendet.

-SEKRET ME U MARR VESH-ke me takua miq shok t emir-ME TREGUA-marre mjerim-ME RUAJT MSHEFTESIN-me fat ke me I ik rrezikut.

-SELIM GJE PER GJELL QE ZIHET OSE JEP ERE-ME PA-gezim I pa pritur-ME HANGER-avantur dashurije.

-SITE-fatkeqsi ne martes dhe dashuri mos sukses ne pun ki kujdes ne pasurin tende.

-SUMBULL PYLL-mbarim I mir I nje aksianitfitim.

-SUGJUK ME HANGER-ka me tu plotsua nje deshir-ME MBARUA-ke me qen zot shtepije amvise I mir.

-SYZA ME MBAJT-ke me prit pleqri te gjat-ME I THYE-ke me psua dam-ME I HUMBE-ruaju ne rruge-ME BLE-dam per shkak te rrembyeshmeris.

-SY TE KALTERT-dashuri e madhe-TE ZI-banu I kujdeseshem dhe I matun ne dashuri-SYT E SEMUR-ruaju nga miqt shoket-NGJYR GESHTENJE-dikush te deshiron-TE SHTREMBET-TE MESYSHT-po te mashtrojn ne menyr dinake-TE GJELBERT-dashuri te pa qendrueshme mashtruese-TE SKLLIBOSUN-ke me perjetua poshtnime perulje-ME I HUMB SYT-shokun e ken e rrezik-ME SHKEL SYNIN-dike ke me gezua.

-SMUNDJE TRUPORE ME NDIJE-te prêt nje gezim do te shpetosh nga mjerimi.

-TE SEMURIN ME VIZITUA-do te plotesohet deshira-ME TE VIZITUA TY-do te fitosh shperblim te mad hose aprovim njohje-ME U MJEKUA-kujdes per te tjeret fat lumturi-ME VEZHGUA AFER TIJ-mundi do te shperblehet-ME QEN I SEMUR LEHT-mos ju nenshtro merzive te kaluara-E REND-ke me ran e borgj detyrim pa knaqsi-ME QEN I SEMUR DHE ME U SHERUA-gezim lumturi harmoni.

-SKRRAJ-humbje per shkak te sinqeritetit te teprueme smundje fatkeqsi.

-SKUFTERR FAJKUA-shokun e ke te pa sinqert vjedhje humbje.

-SKELET –ke me u frigua pa nevoj.

-SKAMJEN ME DURUA-miresija jote ka me qen e shperblyeme pot e vijn koh me te mira.

-SKELE LUNDER ME PA-fatin e ke te qendrueshem –ME QEN NE TE-po te kerrcenohet rreziku.

-SKIJA-naltesim I shpejt ne jet.

-SKUFTERR FAJKUA TUJ FLUTURUA-mashtrim –TU NDEJT-NE DEG-fat-ME GJUJT-te dobeta jan parashikimet per sukses.

-SPITALI ME SHKUA NE TE-do te shtrihesh nga ngarkesa barra-ME DAL NGA SPITALI-rreziku ka me te kalua-ME PA-po te prêt jet e mir.

-SPECA E DJEGS-paknaqesibreng grindje-TE EMBLA –shendet-TE GJELBERTA-jet e gjat-TE THATA PO I HARRON DETYRIMET.

-SPANAQ –je plot shendet.

-SPIJUN AGENT SPIJUNIM-kame tubesua detyra e pershtatshme.

-STUHI SHTERNGAT NE DET ME PA-fat ne dashuri-ME QELLUA NE STUHI-gjuaj punet e pa nevojshme-STUHI-ka me tu paraqit me u ballafaqua rreziku me ndodhi te pa kendshme.

-STEM SHQYTE-ke me meritua nderin shembullin ne rrethinen tende.

-STREHUES HAJNASH-ke me pas pun te veshtira gjykim.

-STINA E VJESHTES-nuk ke me mujt me I ik rrezikut vuajtje.

-STOLI GUR I QMUESHEM MARGARITAR XHEVAHIR ME BLE-ke me ran e borgj humbje grindje-ME GJET-banu kursimtar dh eke me pas sukses-ME FITUA ME MARR-kan me te fut ne pun te pa ndershme-ME HUMB STOLI TE QMUESHEM-ke me paua nje far dami smundje-ME DHURUA-fat ne pun-ME U STOLIS-deshira te zbrasta.

-STUHI ME PSUA HUMBJE-me mundim te madh ke me ardhe te suksesi.

-STUF KAFTORR I FTOFT-grindje fatkeqsi-ndamje-I NDEZUN I NXET-shkaperderdhje hargjime te kota te hollash-ME NDEZ STUFEN-kundershtari ka me te herhjek-STUF ME PJEK BUKE SHPORET-ardhmeri e veshtir.

-STUHI E MADHE BORE-ka me te gjet nje paknaqsi.

-STACIAN I AUTOBUSAVE OSE I TRENIT ME PA-vizit e pa pritur-ME QEN NE TE-se shpejti udhtim.

-STINA E VERES-ke me fitua besimin e dikujt.

-I SULMUEM ME QEN-ke me psua paknaqsi.

-SPIRAL BANJE VEND SHERIMI-ruaju nga mashtrimi trathtija.

                                                         

                                                 

                                           SH

-SHALL SHAMI FACULET XHEPI PER KRYE-argetimgezim udhtim-E VJETER-shpifje-E ZEZ-pikllim ne shtepi.

-SHAT ME PA-po te prewt pun e veshtir-ME GROPUA ME RMIH ME SHAT-mundohu dh eke me pas sukses ska buk pa shat *me de mek-.

-SHAL –fat ne loj fitim I leht.

-SHARR FABRIK DRRASASH-suksese te medha pune.

-SHALL ME PA-po te kanoset fatkeqsija.

-SHAKA ME U MAHIT-ki kujdes qka flet ne shoqeri.

-SHAMPONJE ME PI-fatin e ke per nje koh te shkurt.

-SHAH ME LUJT-humbje ne loj-ME SHIQUA-mos e ndaj merzin e huaj.

-SHELEGJE VAJTUESE ME PA-po te presin dit te merzitura.

-SHESH NDERTIMESH-banu I kujdeseshem ne pun te madhe.

-SHENJ PARALAJMERUESE NE QIELL-ka me ndodh nje fatkeqsi.

-SHETI-shmangu kinse miqve shokeve.

-SHENJ TOKE NE RRUG-kan me te marr per goj.

-SHEJTIN ME PA-po te prêt kumarija.

-SHERBETOR ME QEN-mirqenje-ME PAS SHERBETOR-keq pot e shkruhet mashtrim.

-SHERBIM NE KISH-shenj e mir per gjdo gje.

-ME U SHETIT VETUM-po te prêt fat dhe gezim-ME SHOQERI –veshtersi ne pun.

-SHEQER ME HANGER-je I rrethuar me njerez te pa sinqert-ME PA DHE ME BLE SHEQER-dikush ne heshtje pot e don.

-SHEF KRYETAR ME PA OSE ME BISEDUAME TE-ndryshim ne sherbim-ME U GRIND ME TE-shtes.

-ME QIT NE SHENJ ME GJUJT DIQKA-te plotesohet deshira.

-SHIU ME ULAG-smundje humje-ME PA TUE RA-fitim-SHI I RREPT QE BIJE BEFAS-dam skamje mashtrim.

-SHTIGJE ME PA-fatkeqsi veshtersi deshprim rrezik-ME GJUEJT-se shpejti dit te bukura me fat.

-SHISHE ME PLOT DIQKA-kan me te marr neper goj-ME VEN-qaste te kendshme-E ZBRAZET-pa knaqsi freno gjuhen tende-E MADHE –ke me ran e borgj-E VOGEL-befasi te medha.

-ME SHIT DIQKA-fitim I vogel.

-SHOK MIK ME TAKUA-ndodhi e pa pritur-ME HANGER ME TE-ngatrresa ne te shfaqun merzi fatkeqsi-SHOKUN E VDEKUN ME PA-ke me ndegjua lajme me rendesi.

-SHOSH –banu pak ma I kujdeseshem musafir te papershtatshem.

-SHOFER-je afer qellimit.

-SHURDHAN ME QEN-jet e lumtur me at qe e don-ME PA ME FOL ME TE-sukses ne pun.

-SHURR-humbje marre smundje-ME PSHURR NE OBORR-shendet jet e gjat-ME U PSHURR NE KERVET-smundje.

-SHUMAR PYLLTAR-largohu nga gruaja mashkulli I nxsnun.

-SHKURR KAQUB-paknaqsi dikush ka me te mashtrua.

-SHKURTABIQ-fitim ne lotari fat gezim rehati e befasishme.

-SHKUMES-ke me ran e borgj.

-SHKALL ME PA-smundje paknaqesi e vogel-ME GOZHDUA-rast vdekje.

-SHKATERRIM RRENIM ME PA SE SI DIQKA RRETH TEJE PO SHKATERROHET-per shkak te friksimit veshtir ke me pas sukses-ME IK NGA RRENIMI-ne pa sigurin qe ke ra nje fat ke me perfundua.

-SHKOMBINJ SHKREPA NE TOK-ke me I mposht te gjitha veshtersit-NE BREG TE DETIT-nuk ke me pas sukses pa ndihmen e tjeterkujt huaj.

-SHKREPS QIBRIT-fitim befasi e kendshme.

-SHKOLLA ME PA-fat-ME SHKUA NE SHKOLL-knaqsi e pritur kaher-SHKOLLA PLOT FEMIJ-breng.

-ME SHPUA DIQKA-do te njoftohesh me msheftesi te rendesishme te kundershtarve.

-SHPEZET SHTEPIJAKE-lumturi.

-SHPELL FOLE BANES E KEQE-ke me takua persanin anmiqesor te disponuar-pezullim pa vendoseshmeri dyshim rrezik.

-SPARTA-kosh me lule-FAT NE DASHURI—E ZBRAZET-humbje fatkeqsi ne dashuri-SHPORTEN ME MBAJT-shendet.

-SHTALL E THURUR ME KALLAMISHTA E ZBRAZET-dashurija nuk pot e kethehet-PLOT-zmadhim I familjes fitim.

-SHPAT ME PA-ke me ardh deri te shembulli nderimi-ME THYE-rast vdekje ngatrresa marre.

-SHPERBLIM ME MARR-shpenzime te vogela-ME DHAN-po ta pergadisin kurthin.

-SHPALLJE ME LEXUA-gezim dhe argetim-ME SHPALL DIQKA-shpresa te kota.

-SHPIFJE ME NDEGJUA-banu I kujdeseshem-ME MARR NEPER GOJ DIKEN-ME SHPIF DIKE-dikush ka me te mashtrua.

-SHPELL-humbje te hollash rrezik.

-ME SHPERDORUA PERVEHTESUA DIQKA-turp humbje.

-SHPAT ME MBAJT-prestigj nder-ME QEN I PLAGOSUR ME SHPAT-brenga poshtersi konflikt.

-ME U SHPRENGUL-skamje nderrim banimi.

-I SHPETUEM ME QEN-me fat ke me ju largua rrezikut-ME SHPETUA DIKEN-fati pot e buzeqesh-NJERIUN E MBYTUN NE UJ ME SHPETUA-DIKUSH KA ME TE GEZUA.

-SHPUZ-pa pritmas ke me qen ne shoqeri te gezuar.

-SHPRAZMJE KRIZM TOPASH ME NDEGJUA-lajme prej se largut gosti banket dasem.

-SHPJEGUES INTERPRETUES ME QEN-ke me pas visit prej se largu.

-SHPULL SHUPLAK ME DHAN-ke me pas pun me gjygj-ME MARR-mjerim skamje ne prag.

-SHTRIG ME QEN-humbje vuajtje-ME PA-gezim.

-SHTIZ BOSHT-sukses lumturi e shpejt dasem.

-ME SHTRENGUA MBYT DIKEN PER FYTI-ruaju prej gjygjit.

-SHTAZ TE EGRA NE KAFAZ-je ma I fort se kundershtari yt fitore ne dashuri.

-SHTEPI PUBLIKE-marre poshtrim.

-SHTEPIN TENDE ME PAS-breng-ME BLE –mirqenje –ME SHIT-humbje-ME NDERTUA-perparim fitim gezim dashuri-ME PA TY U DJEG-humbje rrezik-ME PA TUE U RREZUA-kujdestarit te shtepis po I kerrcenohet rreziku vdekjes grindje me kojshi-VET ME RREZUA SHTEPIN TENDE-perpari ne shtepi ne familje.

-SHTEPI NDIHMESE-smundje mos marrveshje.

-SHTEPIZ E VOGEL-njeri I pa gdhendur ne afersin tende.

-ME U SHTRI ME RA VETEM NE KERVET-pikllim vuajtje-ME GJINI TE KUNDERT-kan me te akuzua sit e pa fajshem-NE BOR-je me zemer ngushllimi.

-SHTEPI VERIMI STAN-I semuri do te sherohet.

-SHTEPI VEND I TE MARREVE ME PA-smundje-ME QEN NE TE-punet kan me te shkua te posht.

-SHTAJZAVALL ZAN OR-mos marrveshje e vogel ne dashuri.

-ME SHTY-ngatrres pune fatkeqsi pune.

-SHTRAT-dhembje e barkut e ndergjegjshme.

-SHTREJTESI-farfrija po troket ne shtepin tende.

-SHTEK UDH DHIJE KAMBESORE E NGUSHT DHE ME KTHESA-paknaqesi smundje-E DREJT-po vijn dit pa brenga.

-SHTATZAN ME PA-po te prêt pa knaqesija hidhrime te medha-GRUJA KUR SHEH SE ASHT SHTATZAN-sukses do te plotesohet deshira.

-SHTALLA E ZBRAZET-mashtrim vjedhje-ME KUAJ-argetim gezim-ME VJETA-perparim ne shtepi.

-SHTYP SHKRONJA-je afer nderimeve te medha.

-SHTAG ME SHKEPUA-smundje skamje lot.

-ME PICKUA DIKEND-shtypje I dyshuem je.

-LEMZA ME TE MARR-dikush ka me te poshtnua perul.

-SHQIPONJE ORRL ME PA NE SHTEPIN TENDE-zmadhim pasurije pasurin ka me ta qmua rrethi-ME ZAN-vuajtje idhnim-ME VRA-ke me psua nifar dami-TUE FLUTURUA-pamje pasurije prestigj-NE MAL DRU DEG-marre humbje smundje.

-ME U SHMINKAT-mos e tepro me vet mburrje mos e lavdo veten.

 

 

                                          T                                                          

-TAKS OSE NDONI TAKS TJETER ME PAGUA-ngatrresa shpanzime te pa parashikume.

-ME I TAKUA DIKUJT-fat ne dashuri.

-TAPE SHTUP KAPAK-ME PA-ke me marr dhurat-ME NXJERR NGA SHISHJA-befasi e gezueshme.

-TAVAN ME LYP DJQKA-veshtersi te pa pritura skamje.

-TAMBURE MANDOLIN ME PA-udhtim-ME I RA-zili.

-TAPETAR QILIMAGJI ME PA-fat familjar.

-ME BERTIT VIKAT PISKAT-kot lufton kunder fatit.

-TERFURK PER SAN-po te prêt nje pun me rendsi.

-TERRFOJ E RENDOMT-fat ne dashuri dhe martes-ME 4 FLET-je shum I vet besueshem.

-TERRSHAN TAGJI ME PA-skamje-ME KOSIT-lajme te mira fat fitim.

-TERR ERRESIR TE ZANUNIT E DIELLIT-humbje fatkeqsi-TE ZANUNIT E HENES-dikush ka me te marr neper goj.

-TERR ERRESIR-ke me u gjet ne smundjen e territ keqsim I kohes-ME SHETIT NEPER TERR-po te presin ngatrresa bela-ME DAL NGA TERRI-largim I sukseseshem nga rreziku.

-TEATER-do te plotesohet deshira e kahmoteshem.

-TELEGRAM ME QUA-mos u ngut per setepermi ne vendime-ME MARR TELRGRAM-duhet me hjek ni zakon pervoj ose vest e keq pa knaqsi lajme te pa kendeshme.

-ME TELEFONUA-po te presin pun te shpejta.

-TEMEL PER SHTEPI-fitim fejes srgetim bashkim.

-TANKS-mos u grind me ata qe jan ma te fort se ti.

-TEPSIJA E ZBRAZET-dam grindje-PLOT-lidhjete reja dashurije jasht kunorzimit.

-TESTAMENT ME BA-tu ka zgjat jeta.

-TEZE HALL BURR TEZES ME PA-ke me fitua trashegim ose shperblim-ME BISEDUA VIZITUA-grindje ne shtepi.

-TIM-ke me u zan me fjal me shok dashamir-TYM I ZI ME U VALVIT-fatkeqsi-I BARDH-ME U VALVIT-nderime-ME TE DJEG SYT-ndodhi e pa kendshme.

-TIMAN –fati pot e buzeqesh.

-TIRAN MIZOR FORC SHPERDORUESE ME PA-mos besime gjelozi-ME QEN I SULMUM PREJ TIJ-dikush pot e don ka mall per ty.

-TIGRI-ne rrethinen tend eke persan ziliqar gjeloz.

-TOP ME LUFTUA-grindje frig slamje.

-TOKEN ME RMIH-ke me perjetua gezim te madh-ME GROPUA-diken ke me varrua rujt smundje ngatrresa-ME LEVRUA-fitim vit beriqeti fat ne martes.

-TOPI ME LUJT-zhgenjim grindje-ME PA TOPIN –ke gezim te vogel.

-TORTE ME FITUA-gezim-ME DHURUA-pa siguri ne dashuri-ME HANGER-ke me marr pjes ne gosti pije.

-TUPAN ME PA-ruaje drejtesin tende-ME NDEGJUA RAMJEN E PUPANIT-grindje pengesa-ME I RA-ke me u mbrojt nga grindeveci.

-TUF LULESH ME FITUA-fat I pa pritur.

-TURJEL-vdekje smundje.

-TURTULLESH-do te kesh lidhje intime beanikri.

-TUF ZOGJSH TUE FLUTURUA-shpejto ne punen efilluar.

-TURR DRUSH PER TE DJEGUR-zjarr I madh fatin e ke te keq konflikt me njeriun e fuqishem pa knaqesi.

-TURI  FYTYR-po te pergadisin thyemjen dhunimin.

-ME TURPNUA DIKEND-ni kundershtar e ke mangut.

-I TURPNUEM ME QEN-ka me u zbulua msheftesija e jote.

-TUBERKULOZIN ME PAS-pa knaqesi mjerim ne pamje dukje.

-NJERIUN ME TUBERKULOZ ME PA-banu I kujdeseshem.

-TUNJELL-msheftesia te cilen po e rua me gjelozi zili ka me u zbulua.

-TURKE-ke me qen I perzier ne dashuri qeshtje te bujshme dashurije.

-TULL-fatkeqsi breng pun e veshtir.

-TLYEN BUTER ME HANGER-grindje e vogel me shoke-ME MBARUA-jet e rehatshme-ME BLE-hargjo ma pak nese nuk don te shkatrrohesh.

-ME TJERR-fat ne dashuri.

-ME GERRHAT-perparim ne pergjethsi lajme te mira prej se largu.

-TRE KEMBESH VEGEL PER VARJE-ruaju nga shoket qe te rrejn-ME I VJERRUN-te plotsohet deshira-ME I PA TE TJERET-dam humbje fatkeqsi.

-TRUMCAKET TUE FLUTURUA-premtim I zbrazet-ME ZAN-takim I gezueshem I pa pritur-MBI KULM-do te jesh I perqeshun-TUB E MADHE-humbje nervozitet.

-I TRASH I MAJUN ME QEN-fukarallek.

-TRIM-rrethanat pot e normalizohen.

-TRATHTI ME BA-zmadhim brengash-ME QEN I TRATHTUAR-po te vijn ditet e kendshme te lumtura.

-TRIM ME U TRIMERUA-rrezikun e ken e afersi banu I kujdeseshem nuk do te shkon gjithqka per doresh.

-TRASHEGIM ME PRIT-ke me u shlirua nga brengat dhe ngatrresat-ME FITUA OSE ME PAS-skamje-ME HUMB-rast vdekje.

-TRUNG-zili shpirtkeqsi keqsim I kohes-ME COPTUA TRUNGUN-pasurin e ke te mberrime ne dor.

-TRUP DRURI TRUNG ME GJETHE-fat perparim-PA GJETHE-humbje gjelozi-I THAT-mos sukses dikush ka me te mashtrua-PLOT FRUT-fat ne pun-I LULZUEM-argetim ne shtepi-TRUP I MADH-prestigj dhe nderim-I VOGEL-po te perbuzin-VET ME RREZUA TRUNGUN-fat nderim-I RREZUEM-humbje e madhe deshprim.

-TRUEZA E SHTRUEME-harmoni shtepiake.

-TRAMVAJ-je I rrethuar me persana te pa sinqert.

-TREG SHETI-avantur e pa pritur nuk mund te jet e dashuris.

-TRUEZ SOFER-ke me marr thirrje ne banket.

-TRIM GUXIMTAR ME QEN-perulje poshtnim.

-TREKTI-ME BA-fitim ne pun.

                                               TH

THARTIN ME HANGER OAE ME PI-vizit e pa pritur.

-THARKU I THIVE-nuk kan me te shkua krejt rrafsh.

-I THATI LUNGA ME PAS-smundje.

-`THESARI-mos sukses i planifikimeve-ME GJET-turp humbje vdekje-ME LYP-mundim I kot-ME PA-ruju most e vjedhin-ME PA-poter rremuj te pshtjellon rreyiku.

-THESI PLOT-po te shtohet familja-I ZBRAZET-po te kerrcenohet dami pikllim-ME MBAJT-ma pak qmoe punen e huaj.

-THEMIJ FEMIJ-ke me u idhnua perulje poshtrim.

-THERRA-KULUMRIJA ME SHKEL-kan me te poshtnua perul-ME U RREZUA NE THERRA-ndodhi e jashte zakonshme dashurije-ME U THER –fatkeqsi.

-ME THIRR DIKE-smundje.

-ME THIRR NE NDIHM-lajme te pa kendshme.

-THIK GJUETIJE-fatkeqsi rrezik.

-THIK E MADHE-breng rren-E VOGEL-grindje mashtrim-E GJEPIT-mos sukses ndjekje perzekutim-ME HUMB-pa knaqsi e pa pritur-ME GJET-dikush ka me te gezua-E NDRYSHKUN-smundje rrezik.

-ME THITH ME PI SIS-te varfurit gezim-TE PASURIT-vuajtje.

-THUPER TE RRAHUR ME THUPER-breng.

-THOJT ME I RREGULLUA-dam.

-ME THYE DIQKA-merzitje idhnim.

                                                  

                                                   U

-UDHTIM PASHKE SHORTOR-fatin e ke per nje koh.

-ME UDHTUA ME QERRE TE ZAKONSHME-TE THJESHT-fatkeqsi grindje-ME QERRE LUKSOZE-perparim ne pun-ME U RRUTULLUA ME U KETHYE MBRAPA-ndodhi e pa kendshme.

-UDHTAR ME QEN-po te prêt nje pun e mundimshme.

-UDHTIM ME PA-grindje inat.

-UDHTIM ME MJET TRANSPORTI-ke me takua miq te larget nderime te medha-NE KEMB-le per ma von punen e parapame.

-UDHERREFYES OSE SHTYLL ME TABEL QE E TREGON UDHEN-ke obligime te pa realizueme.

-UDHEKRYQ-nese je I pa vendosun kerko keshilla.

-UJE TE FTOFT-fat gezim-TE NXET-smundjeose shoqeri besnike-TE TURBULLT-brenga pengesa rrezik veshtersi-I KTHJELLET-fat fitim I vogel-I THELL-rrezik-ME HEC NEPER UJE-ke me ju largua rrezikut-NEPER SIPERFAQEJE TE UJIT-per ty nuk eksistojn pengesat.

-UJIN ME PI-TE KTHJELLET-shendet-TE TURBULLT-merzitje kujtes-TE NXET-gjykim smundje.

-UJVAR-pas deshprimit do te behesh ma I kujdeseshem urt gezim.

-UJDHES ISHULL E GURT-E MURRME-ke me humb dashurin grindje dashurije udhtim-E GJELBRET E LULEZUEME-gezim perparim.

-UJQIT ME I PA-zemrim idhnim dam-ME I NDEGJUA DUKE URLUA-paknaqesija ka me te ngushllua-I NDJEKUN NGA ATA-dikush pot a punon per krye-ME I MPOSHTE-ne fund ke me triumfua.

-UNAZ KUNORE ME MBAJT-dasem martes e lumtur-ME HUMB-udhtim-ME FITUA ME MARR-dashuri e sinqert.

-I URITUR ME QEN-do te fitosh ne lotari.

-URITHI-skamje grindje ne familje.

-URE ME KALUA NEPER TE-ke me u shlirua nga brengat-ME PA UREN-grindje mosmarrveshje-URA E DOMTUEME E SHKATRRUEME-ke me psua frig te madhe ngatrresa.

-UNAZ ME MARR OSE ME DHAN-po te keshillojn me u martua me u fejua me u nda perparim-ME HUMB UNAZEN-dikush ka me te ofendua pikllim.

-UNIFORMEN NE VEHTE ME PAS-ke me ardh deri te nderimi.

-ME KALUA NEPER UJ ME BARK-ANIJE-jet e qet mirqenje fitim-NEPER UR JE IK NGA BELAJA.

-ME U ZHYT NE UJE VET-nuk ke me arrijt qpejt deri te qellimi-ME I PA TE TJERET-dikush ka me te mashtrua gjelozi.

-URE KEMBESORE-ruaju nga kundershtari.

-ULURITJEN E BISHAVE TE EGRA ME NDQGJUA-ka me gjet idhnim pikllim brenge.

-ULLI TRUNG ULLINI-fat fitim avantur dashurije-ME HANGER-lajme te pa  kendshme dashurije.

-USHTRIJA-grindje inat uri shtrejtesim djegje zjarr.

-USHTIM TE NDEGJUEME ME NDEGJUA-ke me pas brenga te medha.

-USHTARE TE VESHUN ME MBUROJ ME PA-po ta kan zili inat lakmi kojshit.

-UTHULL ME PI-smundje zhgenjim deshprim-ME PA-ME BLE-lajme te keqija.

                                                   V

-VALLCER ME LUAJT-do ti shfaqish diqka dikujt-ME I PA TE TJERET TU LUJT-pikllim.

-VAJZA E PUTHUN E DASHURUAR PREJ DIKUJT-se shpejti qeltas me sy qel-E RE E NDERSHME-fat avantur-ME TE PA DJALLEZUESHMEN-varfni.

- VAJTIM ME NDEGJUA-ka me te gjet mjerim paknaqesi.

-ME VAJTUA QAJT KUKAT-ke me u gezua.

-VATHE ME MBAJT-ke me u njoftua per nje far msheftesije-ME PA-lidhje te reja dashurije.

-VATHE E ZBRAZET-ka me te gjet fatkeqsija ngatrresa-ME BAGETI –po te vijn qaste te gezueshme.

-VAJ ME NDEGJUA-ke me marr lajme te mira.

-VAL TALLAS-dikush po te merr neper goje.

-VORR GROP ME QEL-dasem fat ne martes-dashuri e msheft-TE QELUN ME PA-vdekje ne familje.

-ME QEN NE VORRE-dasem ne rrethin ose avantur e shpejt dashurijeshpejt te plotesohet dashira-ME MBULUA ME DHE VARRIN-ME MBUSH-smundje e shpejt.

-VARRBANES ME PA-dikush po e prêt vdekjen tende.

-VARREZA ME PA-pleqri e lumtur plotsim deshirash-ME SHETIT NEPER VARREZA-martes e keqe pikllim.

-VEND KU DENOHEN ME VDEKJE-ke me ardh shpejt dhe leht deri te fitimi.

-VEND VUAJTJE NDESHKIMI-mos rreziko ne pun.

-ME QEN I VARROSUN I GJALL-ke me shkua ne burg-TE VARROSUNIN MW PA-fat.

-ME VARROS DIQKA-smundje gjygj.

-VOJ-smundje humbje ndodhi e pa kendsheme.

-VOTER ME ZJARR-ke me fitua pun t emir faleminderim ne pun-PA ZJARM-punen shperblimin ende e ke te pa sigurt.

-VARR GROP-ke me u ba shtepi visit e kendshme.

-VARRIMIN E PERSANIT TE DASHUR-po te presin vuajtje shpirterore-VARRIMIN E PERSANIT TE PA NJOHUR-trashegim martes fejes-VARRIMIN TEND ME PA-ke me ja arrijt qellimit ne burg dam.

-I VARFUN ME QEN-qendro edhe ma tutje I ndershem dhe krenar.

-VARFNJAKUN ME PA-po behesh I pa sjellshem spo e qan koken fare per askend-ME NDIHMUA-miku shoku te ka ran e ngatrresa.

-VEGEL MJEK-shperblim per kujdesi banu I qendrueshem ne pun.

-VEND KU SHITEN LIBRA E GJERA TE VJETRA-fitim.

VELLAUN ME PA-fat familjar jet e gjat-ME HUMB-do te vdes nje shok-ME U GRIND ME VELLAUN-humbje idhnim-ME BISEDUA ME TE-te prêt jet e gjat.

-VERSHIME UJI ME PA-fatkeqsi ne familje-ME U MUNDUA LUFTUA ME TE-dashurija esht ne rrezik.

-VEN ME DERDH-ke me perqesh dike qe te don-ME PA NE EN-ardhmeri e pa sigurt-TE DERDHUN-fat ne udhtim-VEN ME PI-TE BARDH-gezim I pa pritur-E KUQE-vdekje pa knaqsi-TE ZEZ-ardhmeri e lumtur-E TURBULLT-breng.

-VEN RRUSHI-mos u perziej ne pun te huaj dam.

-VEMJE KRYM MENDAFSHI-humbje ne loj sporti.

-VE ME HANGER-fejes fat ne dashuri jet e gjat-ME NXJERR PREJ QERDHES-kunorzim me vejanin vejushken-ME THYE-pa knaqesi-ME BLE-mirqenje ne shtepi-ME NGJYROS-fet ne pun-TE PRISHTA-smundje idhnim.

-VELAT NE BARK-lajme te mira-VELAT TE SHKRUEME-ke me ra ne paknaqesi.

-VE TE FERGUEME ME MARUA-jet e gjat-ME HANGER-je met I dyshuem per rrethin.

-VEND KU LUHET ME TOPA DRURI-shoqeri e gezueshme visit prej se largu ose humbje frik rrezik.

-VEGESH TENGJERE E VOGEL-mirqenje-E MADHE –ke me u grind-ME THYE-idhnim grindje inat-I ZBRAZET-ke me u zhgenjye-PLOT-ka me tu ba pa durueshmerija.

-VETULLAT ME U KUJDES MJEKUA RUJTE-se shpejti ngjerje e gezueshme.

-ME VESHE VEHTEN-ka me u zbulua msheftesija e jote-ME VESH DIKE TJETER-po I ndihmon dikuj qe nuk e meriton-FEMIUN ME VESH-gezim.

-ME VESH FUSTAN-TE REJA-dikush po te merr neper goj pot e shpif-TE SHKYEME-banu modest I thjesht ne deshira-dikujt fitim.

-VERSHIME ME PA-grindje me te afermit-fatkeqsi humbje bring-NESE TE PERFSHIJN VERSHIMET-fitim vit beriqeti.

-VES LAGESHTI NEPER BOR-fat dashuri.

-VETVRASJE ME PA-ke me ra ne situate te pa deshirueshme-VET ME BA-mos te gjen e keqja  vet je fajtor.

-VEND QITJE-keqsim kohe.

-VEJAN VEJUSHK-po te presin gezime jetsore lajme te mira.

-VELUSHK PIRUN ME HANGER ME TE-po te prêt nje fatkeqsi-ME LESHUA PREJ DORE-idhnim.

-VIOLINA ME PA-fat ne zot shpillek-ME NDEGJUA-ke me marr pjes ne zbavitje argetim.

-VISHNJE ME MBLEDH-breng halle-ME HANGER-nuk ke me marr ate qe tu ka premtua.

-VILLA E QEVERITAREVE ME QEN NE TE-vuajtje dhe pikllim-ME PA-sujses.

-VITRIN ME GJAMA-smundje ne shtepi nuk e kuptan mundimin vuajtjen e huaj.

-VI UJI ME KAPERCYE-ke me ja arrit qellimit-ME RA NE TE-ruaju ke me has ne veshtersi-ME PA-me sukses ke me krye nje far pune-ME GROPUA ME FELLUA-pengesa dashurije.

-VERGJINITETIN ME HUMB-ke me psua marre humbje te madhe.

-VIQ-gezim fitim.

-ME VIZATUA DIQKA-ende ka shpresa.

-VIL KESHTJELL ME PA-deshira nuk pot e plotesohet-ME QEN NE TE-perparim ne pun.

-ME VJEL ME KORR-do te kesh takime te gezueshme-ME PA-disponim fat ne dashuri dhurat e pasur.

-ME VJERR NE MUR-nderime martes e lumtur-ME HJEK VDEKJE NE SHTEPI.

-VJEDULLAH-fites e madhe trashegim.

-VJEDHJEN ME ZBULUA-ke me shtua ate q eke humb perparim fat-VET ME MARR PJES ME TE TJERET-po te prêt mos sukses I mos sukseseve-VETUN ME VJEDH DIQKA-grindje me persanin e dashur mos sukses-ME QEN I VJEDHUR-ke me humb persanin e dashuur.

-VJAM-kan me te shkua te gjitha nga duart.

-VJAM ME PA-fat ne dashuri-ME HANGER-smundje ne shtepi.

-VJOLLC-fat ne dashuri mo sprit shum nga te tjeret kujtime te kendshme.

-ME U VJERR-frig idhnim fatkeqsi.

-TE VJERRUNIN ME PA-ke me u vonua per sjelljen e vendimeve te rendesisheme dam humbje paknaqesi ne prag.

-TE VARRUMIN ME SHPETUA-fat I madh.

-VJELLJE ME PA-humbje smundje-VET ME VJELL-shenj e mir per pun-NE VEHTE ME VJELL-pikllim per shok te dhunimt fyemje.

-TE VJEDHUN ME QEN-varg pa knaqesish.

-VJEHERR VJEHRRA-grindje ne shtepi po  te pengon nderpret diqka ne pun.

-VJAM DERRI ME HANGER-smundje shpifje-ME QKRI-ardhmeri e bukur dhe e gezueshme.

-VULLKAN I QETSUEM-humbje e pa pritur ne pun –VULLKAN AKTIV-te presin ndryshime te medha knaqesi e pa pritur.

-VUAJTJE MUNDIM ME PA-ndodhi e pa deshirueshme.

-VDEKJE ME PA-jet e gjet.

-ME PA DIKE TUE VDEK-idhnim pikllim deshprimper persanin e dashur-ME VDEK-jet e gjat fat ne dukje prestigj-ME VDEK DHE ME U NGJALL-mos prano prentime te zbrazta-TE VDEKURIT ME I PA QE JAN TE GJALL-do te plotesohet deshira-ME NDEGJUA QE TE KA VDEK DIKUSH-fitim.

-VNESHT ME PA-ma von do te jesh I lumtur-ME HANGER RRUSH NE VNESHT-gruaja ka me te perqesh.

-TE VRAMIN PREJ PUSHKE OSE  RREZIKU ME PA-SHOKUN-fatkeqsi ne prag dit te pa sigurta-BABEN OSE KUSHERIRIN-vdekje ne shtepi-PERSANIN E PA NJOHUR-ke me pas trazim grindje te vogla.

-VRAPIM VETUN ME VRAPUA-te gjitha veshtersit me sikses ke me I mposhte fitim-ME PA VRAPIM-mos I le pas dore detyrimet e perditshme-ME DASHT E MOS ME MUJT ME VRAPUA-ke me pas shum pengesa deri te suksesi perfundimtar.

-VEND VRAPIM-pa knaqesi per shkak te borgjit.

-I VRAM I MBYTUN ME QEN-dam smundje.

-TE VRAMIN ME PA-skamje veshtersi.

-VRASJE MBYTJE ME PA-fatkeqsi grindje mjerim.

-ME VRA DIKEND-kundershtaret po vazhdojn ne se cilin hap tendin humbje rrezik fatkeqsi pikllim.

-VALLEZIM ME MASKA BOLLA-prestigji yte ashte ne rrezik.

                                            

                                               X

-XEHTAR-lajme te pa kendshme fatkeqsi.

-XEHEROR MINIJER-kunorzim shtim I pasuris ose I familjes.

 

                                              Y

-YLL ME BISHT KOMET-gezim I madhe-SHUM YJE-trashigim I madhe-RAMJEN E YLLIT ME PA-fat I pa pritur.

-SHKELQIMIN E YJEVE NE QIELL-gezim-YJET PJESERISHT NE RE-pikllim.

-YNDYR VJAM ME PA-fat ne dashuri-ME HANGER-smundje ne shtepi.

                                                Z

-ZAMBAK-dashuri e ndiewshme besnikri.

-ZALL I TRASH ZHAVAR-ke me u pasurua.

-ME ZBARDH ME LA DIQKA BARDH-shpejt do te vdes dikush ne familje grindje.

-ZBATIC-fatin e ke te ndryshueshem.

-ME ZBRAZ PIJE PREJ NJE ENE NE NJE TJETER-per se tepermi po flet.

-ZEJTAR MJESHTER-kujdesi yt ka me ardh deri te shprehja.

-ZEMER-sukses ne dashuri fat.

-ZEZAKUN ME PA-mundimin e ke te kot.

-ZILEN ME NDEGJUA-ke me marr lajme te reja.

-ZINGJIR KALLAM ME PA-pleqri ne vetmi-I LIDHUN ME QEN ME HEKURA-pa knaqesi brenga-ME U QLIRUA NGA ZINGJIRET-me shpres do te vijsh deri te suksesi.

-ZJARR ME NDEZ-sukses ne dashuri miq te ri-MOS ME MUJT ME NDEZ ZJARRIN-hiq dor nga paramendimet qellimet e punes.

-ZJARR FIKSI-shpresa do te realizohen.

-ZJARR DJEGJE ME PA-dam smundje-ME NDAL-sukses ne dashuri argtim ne shtepi.

-ZOTI ME QEN ZOT-perparim ne pun-ME PA-fat I pa qendrueshem realizim dashurije-ME BISEDUA ME TE-fat ne martes-ME MALLKUA ME SHA-ke me ran e pa knaqesi smundje.

-ZOGJ-sukses pune.

-ZOGJT TU FLUTURUA-rrezik-TU E NEJT-pikllim-ME ZAN ZOGUN-fitim I madh-ZOGJ TE BARDH-ke me ndegjua lajme te mira-ME VRA ZOGUN-ka me te gjet njefar pa knaqesije.

-ZYMBYL-idhnim pikllim breng.

-ZYRE-kan me te shtyp ndrydh merzit.

-ZGJEDH-nuk ke shum dobi prej punes tende a nuk ke me pas sukses pa dhan ryshfet.

 

  

 

 

 

 

                                             KOHA  DHE  REALIZIMI I  ANDRRAVE

                                                                                                                   

 

ENDRRAT E PERDITSHME REALIZOHEN BRENDA 7 ORESH OSE AS NJIHER-ENDRRAT NGA ORA 7 NE MBREMJE DERI NE MESNAT NE TE NJEJTEN KOH PER KOHESISHT JAN PARATRAGIME KRYESORE TE NGJARJEVE DHE PLOTESOHEN PER 8 ORE 9 DIT 9 JAV 9 MUAJ OSE 9 OSE 15 DHET VJET –ENDRRAT PREJ MES NATE DERI NE ORA 3 NE MENGJES REALIZOHEN 3-4 OSE 5 VITE-ENDRRAT PPREJE ORES 3 DERI NE AGIM TE ZBARDHUN TE DITES REALIZOHEN PREJ 10 ORE 10 DIT 10 MUAJE OSE 1 NJE VIT.

                                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

 

 

                     REALIZIMI SIMBAS DATES            

                                                                                                                                                                                          

 

 1.ENDRRA E REALIZUAR KA ME SJELL SUKSES.

 2.KA ME U REALIZUA SE SHPEJTI NE GEZIMIN TUAJ.

 3.ENDERR E PA VLEFSHEM.

 4.ENDERR ME PERFUNDIM ME FAT.

 5.ENDERR E VERTET SHUM SHPEJT KA ME U REALIZUA.

 6.ENDERR E VERTET.

 7.KJO ANDERR NUK DO TE REALIZOHET SHPEJT.

 8.ENDRRA PJESERISHT KA ME U REALIZUA.

 9.ENDRRA KA ME U REALIZUA NDAJ SHPJEGIMIT.

10.ENDRRA NUK KA KUPTIM.

11.KA ME NDODH DITEN E TRET.

12.                              DITEN E 7.

13.                              DITEN E 10.

14.SE SHPEJTI DO TE REALIZOHET.

15.KA ME U PLOTESUA SHPEJT.

16.KA ME U PLOTESUA SHUM SHPEJT.

17.PLOTESOHET PER 19 DIT.

18.PLOTESOHET PER 20 DIT.

19.PER 7 DIT OSE PER 7 JAV.

20.NGA KJO ANDERR PAK DOBI.

21.TE NJEJTEN OSE NE TE NESERMEN.

22.ENDRRA E PA VERTET.

23.PLOTESOHET PER 21 DIT.

24.PLOTESOHET PER 12 DIT.

25.KJO ANDERR NUK TREGON ASGJA TE VEQANT.

26.NUK ASHT E SIGURT QE NE KET ANDERR NDODH DIQKA.

27.REALIZOHET PER 30 DIT.

28.REALIZOHET PAS 24 DITESH.

29.BANU PA BRENGA.

30.REALIZIMIN E SAJ PRITE PER 1 MUAJ DIT.